Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártál már így? Egy ártatlan szexchatnak szerelem lett
a vége?
Figyelt kérdés
Vagy legalább vonzalom, mélyebb érzelmek?
Ez leginkább kapcsolatban élők esetében lehet izgalmas helyzet.
Volt itt egy olyan levelezés, de valamiért visszalèpett és megkèrt ne keressem, mert zaklatásnak tekinti
2023. jan. 4. 10:31
2/19 anonim válasza:
Nem volt ártatlan és nem lett szerelem, lehet innen nem is érdekel a dolog téged.
Volt chatről beszélgető partner akivel beszélgettünk és később találkoztunk is és megéltünk dolgokat.
Volt akivel csak virtuális maradt, de elég perverz dolgokra volt vevő.
2023. jan. 4. 10:32
3/19 anonim válasza:
Jártam már így, igen.
Vonzalommal kezdődött majd jöttek a mélyebb érzelmek. Kölcsönös volt, de mivel a fiú a világ másik végén élt így nem lett belőle semmi.
Azóta próbálok nem érzelmet vinni egy tartós(abb) beszélgetésbe.
2023. jan. 4. 10:41
4/19 anonim válasza:
Mi az 1-es, ugyanazzal beszéltünk? 😅
Ez ennyire általános kezelése a helyzetnek??
2023. jan. 4. 10:53
5/19 anonim válasza:
Egy játékon belüli cserebere miatt kezdtünk beszélgetni, és igen vonzalom és szerelem is lett belőle kb 6-8 hónap alatt. A 450 km sok volt köztünk, s az is, hogy egyikünk sem volt független, de folytatódott csetelésben és később lett szexchat. Még másfél évig tartott, de sajnos lebukott a párja előtt, így abba maradt. Próbáltam újra és újra felvenni a kapcsolatot, de maradt a párjának tett ígérete mellett. Szóval a kérdésedre a válasz igen lenne, csak épp fordított sorrendben.
2023. jan. 4. 11:43
6/19 anonim válasza:
Igen. Volt már olyan. Tartott is egy jó darabig (szex is volt), de aztán a földrajzi távolság megölte a dolgot.
2023. jan. 4. 12:07
7/19 anonim válasza:
Sosem volt ilyen. Legtöbbször csak online szórakozás volt, aztán eltűntek. /F
2023. jan. 4. 12:16
8/19 anonim válasza:
Jártam már így! Szerelem és szex lett belőle! És nagyon fájdalmas volt a szakítás!
2023. jan. 4. 12:33
9/19 anonim válasza:
Párkapcsolatban voltam, de nem szexchat volt, csak elkezdtünk itt beszélgetni.
Aztán valahogy kialakultak az érzelmek.
Aztán elmondtam a ma már exemnek, hogy sajnálom, de ez van..
És már két és fél éve, az itt megismert lánnyal alkotunk egy párt.
2023. jan. 4. 13:06
10/19 anonim válasza:
Itt ismertem meg egy lanyt, akit felhuzott egy masik srac, akivel szexchateltek, de mivel elment a srac, utana magara hagyta a partneret. Egy kerdesre irt pikans valaszaval kb kiprodukalta a privatok aradatat, amiben most speciel en is benne voltam. Elso perctol kezdve volt valami kulonos vonzalom kozottunk, es iszonyatosan fel tudtuk szexualisan izgatni a masikat. Normal temakrol is tarsalogtunk, es ott is kb megunhatatlan volt az egymassal valo beszelgetesunk. Szemelyesen sajnos nem talalkoztunk, es fel ev utan egyszer csak eltunt... :( Ennek mar fel eve, de meg mindig sokszor almodozom Rola.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!