Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idosebb ferfiak! Mi izgato abban, hogy egy fiatal lany "artatlan" stilusu?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 21:15
1/8 anonim válasza:
Fel lehet venni a tanítóbácsi szerepét. Legalább az illúzió megvan, hogy olyanokat mutathatsz a lánynak, amit még sosem látott.
2/8 anonim válasza:
tanítható
nevelhető
megadhatom neki az örömet, hogy milyen az igazi jó szex, mert tényleg az orgazmusát keresem
kedvelem a stílust
4/8 anonim válasza:
Talán az,hogy az ilyen csajok a legvadabbak az ágyban. Voltam fullos csajjal akit szexgépnek hittem és feküdt mint egy darab fa,és voltam törékeny szemüveges kis cuki lánnyal aki még csendes is volt,az ágyban viszont nem hittem el amiket csinált
5/8 A kérdező kommentje:
És ha pluszban szűz is?
2022. okt. 20. 22:11
6/8 anonim válasza:
Az a legjobb,imàdok első lenni,és tanitani 😉
7/8 anonim válasza:
"Mi izgato abban, hogy egy fiatal lany "artatlan" stilusu?"
számomra semmi, azon túl, hogy önmagában a fiatalsághoz kapcsolódik. az pedig mindig vonzó volt és lesz.
8/8 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen stílusú ha tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!