Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiakat miert izgatja ennyire ez az "artatlan kislany" dolog?
Figyelt kérdés
Egy ismerosom (33 eves ferfi) megtudta, hogy a lany aki tetszik neki (19-20 eves) meg szuz, es azota megjobban ra van allva.2022. nov. 13. 14:18
2/18 anonim válasza:
Mert egy kifejlett ízig-vérig nővel nem tudna mit kezdeni, ezért az ártatlan báránykára megy rá, akinek minden újdonság lesz, bármit is tapasztal majd.
Az emberünk egy gyáva kisfiú nem férfi.
3/18 anonim válasza:
Engem nem izgat, nekem semleges… Nem kizáró ok, de az ellenkezője sokkal jobban izgat.
4/18 anonim válasza:
Ez elég beteg
Én 22 vagyok nekem is jobban bejönne, de ő idős hozzá
5/18 anonim válasza:
Nincs ebben semmi beteg,engem pl. egyáltalan nem érdekel,pont hogy jobb ha nálam tapasztaltabb. De ha valakinek nem szó szerint az ártatlan KISlányok,hanem a szűz lányok jönnek be,hát egészségére
7/18 anonim válasza:
Passzolok. Bár én is kb olyan korú vagyok mint a kérdésben szereplő faszi, és nagyon tetszenek a fent említett korú leányok, de "mindössze" azért, mert nagyon szép az arcuk és feszesek. Mindenhol 😍
8/18 anonim válasza:
nem tudom, de összes szörnyen felizgult amikor két copf, miniszoknya, ártatlan nézés, és játékból közlöm vele hogy rontson meg
9/18 anonim válasza:
Ha bele gondolsz nagyon sok pasinak bejönnek az alacsony vékony kislányos lányok.
10/18 anonim válasza:
Én is szeretnék egy szűz p.uncit! Úgy nyalnám mint a fagyit. 54F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!