Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megnézek mäs férfiakat és elgondolkozom azon hogy milyen jóképűek, akkor talán lelkem mélyén már nem is szeretem annyira a páromat,? Vagy ez egy normális dolog nőknél és férfiaknal is?
Figyelt kérdés
2017. okt. 13. 15:17
1/9 anonim válasza:
ezért kell megismerned és szeretned a belső értékeit a párodnak
2/9 anonim válasza:
Nézelődni lehet, de ha egyre inkább más férfiakról fantáziálsz, akkor baj van.
3/9 anonim válasza:
Attól még nem leszel vak, hogy van párod.
4/9 anonim válasza:
Az itteni feminácik szerint egy ilyen férfit már minimum meg kell kövezni. Akkor következtess.
5/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy a lelked mélyén ! ezt te irányítod ,először csak rá gondolsz milyen jó lenne majd egyre többet gondolkozol rajta majd szépen lassan észre sem veszed de vágyni fogsz rá akarni fogsz mást, majd küzdeni fogsz vele hogy de nem akarod te meg csalni vagy el hagyni de attól még szabad rá gondolni nem ? persze lehet csak ezzel fel erősíted a vágyat magadban más iránt majd végül egyre nagyobb lesz a vágyad amit táplálsz és nem tudsz le küzdeni és be következik a szakítás vagy a meg csalás , ezért nem mindegy hogy mi az amin elkezdünk sokat gondolkodni mert végül szándék lehet belőle
6/9 anonim válasza:
Nekem anno igy kezdodott az elso kapcsolatom vege. Innen vettem eszre.
7/9 anonim válasza:
Vak nem leszel attól, hogy párkapcsolatban vagy, nyilván. Én is látom, ha egy férfinek szép arca van, vagy jó alakja, de itt meg is áll a történet.
8/9 anonim válasza:
Nem vagy se vak, se aszexuális, se leszbikus. Nézni még szabad.
Ebből egyáltalán nem lehet arra következtetni, hogy már nem szereted a párod.
A gond akkor van, ha azt keresed, kivel tudsz/lehet összejönni a párod helyett/mellett.
Illetve ha mindig egy valakit nézel, mert ő különösen megfogott. Ilyenkor jó elkerülni még a környékét is. ;)
9/9 anonim válasza:
Van benne valami, mert 20 évvel ezelőtt még nézelődtem aztán néha túl sokat, akkor vége is lett az előző kapcsolatomnak....
De most abszolút hidegen hagy minden pasi, a páromat kivéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!