Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek normális dolog? Ha a párotok szexpartner keresőbe hirdeti magát?
Persze hogy nem normális.
Miért nem akarod megkérdezni tőle?
Mondjuk egyértelmű, hogy melletted kell neki még más szexuális kapcsolat is és ezért van fent. Ezek után kérdés, hogy elhagyd-e?
Nekem nem lenne kérdés.
Az első válaszolónak :) hát köszi a kedvességed:)
második válaszolónak : az e-mail cím alapján találtam rá!
Amúgy sosem voltam bizonytalan egy kapcsolatban,de ez szerintem eléggé nagy törést ad..
Szerintem te is tudod erre a választ.
Viszont az sem normális, hogy ennyire nem működik egy kapcsolatban a kommunikáció.
Nem számon kérni kell, csak megkérdezni, miért van erre szüksége? És a válasz alapján dönteni.
De ha 3 év eltelte után már szexpartnert keres, akkor abban a kapcsolatban valami nagyon nem OK.
"Aki hülye, szenvedjen."
Le fogom védetni, hogy csak a hozzád hasonló ostoba nőkre lehessen használni...komolyan.
Mert olyan családban, ahol hazudnak egymásnak, nem tudnak beszélgetni normálisan, megcsalás van biztosan sokkal jobb élni, mint csonka családban. Na nem már! Majd a gyereked is ezt tanulja meg. Nem baj, ha problémák vannak, ne beszéljünk róla, csináljunk úgy, mintha minden rendben lenne.
Úgy érzem a gyerek sokszor csak kifogás, nem igazi ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!