Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintettek normális dolog?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek normális dolog? Ha a párotok szexpartner keresőbe hirdeti magát?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert kb 1hónapja tudom a páromról,hogy fent van és nem akartam megkérdezni mi ez? szerintettek hagyam el?

2014. ápr. 16. 11:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Lehet ezer éve regisztrált, te meg most találtad meg...
2014. ápr. 16. 12:19
 12/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ... sokat segített ..
2014. ápr. 16. 12:25
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki hogy tudsz róla, és ajánlj fel egy hármast egy hamardik valakivel. A Szex csak játék. Eddig lehet félt beszélni veled erről hogy mással is csinálná/kipróbálná de ez úgy a legjobb egy kapcsolatban hogy együtt. Nálunk így megy amikor valamelyikünk ki akar próbálni valamit akkor a másikkal együtt teszi. Tapasztalat
2014. ápr. 16. 12:36
 14/25 A kérdező kommentje:
hát én nem vagyok vevő ilyenekre szóval akkor inkább lezárom vele ezt a kapcsolatot ..
2014. ápr. 16. 12:41
 15/25 A kérdező kommentje:
11-es válaszolonak üzenem,hogy a regisztráció dátumát kiírja .. szóval bukott ügy...
2014. ápr. 16. 12:43
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor annyira is szeretted... Szakíts vele, ő biztosan jobban jár
2014. ápr. 16. 12:46
 17/25 A kérdező kommentje:
nem ezen van,hogy mennyire szeretem/szerettem,hanem nekem nem csak öt kell néznem,hanem a gyereket is! és igaza volt pár kommentel feljebbi kommentálonak,hogy akkor inkább nőljön fel apa nélkül mint egy felületes hazugságokkal teli kapcsolatban.. nem akarom,hogy ilyen példát kövessen..
2014. ápr. 16. 12:51
 18/25 anonim ***** válasza:
És inkább egy olyan példát aki egyből kilép az első nagyobb problémánál. Hmm nekem jobban tetszik igazad van. Minden bizonnyal valamit keres amit te nem voltál képes megadni.
2014. ápr. 16. 12:53
 19/25 A kérdező kommentje:
így van :) csak tudod ez már nem az első ilyen probléma .. és mondok még jobbat át sem akarok siklani felette mert elég gáznak tartom,hogy nem mondja ki.. és ha ő menekülésből szánta rá magát arra,hogy ilyen helyre regisztráljon akkor ne haragudj meg,de az az ő szégyene:) és igen inkább ezt lássa a gyerek hiszen még kicsi! De garantálom ő nem lesz ilyen helyzetben mint én..
2014. ápr. 16. 13:01
 20/25 anonim ***** válasza:
Igazából leszarom, azt csinálsz amit akarsz. Te kérdezgetsz embereket is csak válaszoltam / reagáltam
2014. ápr. 16. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!