Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek normális dolog? Ha a párotok szexpartner keresőbe hirdeti magát?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert kb 1hónapja tudom a páromról,hogy fent van és nem akartam megkérdezni mi ez? szerintettek hagyam el?2014. ápr. 16. 11:26
11/25 anonim válasza:
Lehet ezer éve regisztrált, te meg most találtad meg...
12/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ... sokat segített ..
2014. ápr. 16. 12:25
13/25 anonim válasza:
Szerintem mond el neki hogy tudsz róla, és ajánlj fel egy hármast egy hamardik valakivel. A Szex csak játék. Eddig lehet félt beszélni veled erről hogy mással is csinálná/kipróbálná de ez úgy a legjobb egy kapcsolatban hogy együtt. Nálunk így megy amikor valamelyikünk ki akar próbálni valamit akkor a másikkal együtt teszi. Tapasztalat
14/25 A kérdező kommentje:
hát én nem vagyok vevő ilyenekre szóval akkor inkább lezárom vele ezt a kapcsolatot ..
2014. ápr. 16. 12:41
15/25 A kérdező kommentje:
11-es válaszolonak üzenem,hogy a regisztráció dátumát kiírja .. szóval bukott ügy...
2014. ápr. 16. 12:43
16/25 anonim válasza:
Hát akkor annyira is szeretted... Szakíts vele, ő biztosan jobban jár
17/25 A kérdező kommentje:
nem ezen van,hogy mennyire szeretem/szerettem,hanem nekem nem csak öt kell néznem,hanem a gyereket is! és igaza volt pár kommentel feljebbi kommentálonak,hogy akkor inkább nőljön fel apa nélkül mint egy felületes hazugságokkal teli kapcsolatban.. nem akarom,hogy ilyen példát kövessen..
2014. ápr. 16. 12:51
18/25 anonim válasza:
És inkább egy olyan példát aki egyből kilép az első nagyobb problémánál. Hmm nekem jobban tetszik igazad van. Minden bizonnyal valamit keres amit te nem voltál képes megadni.
19/25 A kérdező kommentje:
így van :) csak tudod ez már nem az első ilyen probléma .. és mondok még jobbat át sem akarok siklani felette mert elég gáznak tartom,hogy nem mondja ki.. és ha ő menekülésből szánta rá magát arra,hogy ilyen helyre regisztráljon akkor ne haragudj meg,de az az ő szégyene:) és igen inkább ezt lássa a gyerek hiszen még kicsi! De garantálom ő nem lesz ilyen helyzetben mint én..
2014. ápr. 16. 13:01
20/25 anonim válasza:
Igazából leszarom, azt csinálsz amit akarsz. Te kérdezgetsz embereket is csak válaszoltam / reagáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!