Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom, láttátok-e, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, láttátok-e, de mostanában face-en kint van ez a viszony.hu. Szerintetek ez normális dolog? Mert szerintem baromság, csak érdekelnek a vélemények.

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 12:07
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Azt se tudom mi az a viszony.hu :D Pedig van facebookom.
2013. nov. 5. 12:08
 2/33 anonim ***** válasza:
Ej de le vagyok maradva.
2013. nov. 5. 12:09
 3/33 A kérdező kommentje:
valami baromság. a hirdetések közt nézzétek. olyasmi a szövege, hogy: "unalmas a párod mellett?" XD szerintem ez nem normális dolog. ki az a hülye, aki erre feliratkozik???
2013. nov. 5. 12:11
 4/33 anonim ***** válasza:
Na utánanéztem... Tényleg beteg egy dolog. Azt se tudom ki használhatja :D
2013. nov. 5. 12:13
 5/33 A kérdező kommentje:

ugye? de most gondolj bele, hogy mondjuk együtt élsz a pároddal, aki nagyon szeret, de te már meguntad. és egy szép napon elfelejtesz kilépni face-ből, ő pedig később be akar lépni, de a te face-ed nyílik meg, és meglátja, hogy te ezen fent vagy...

én nem próbálnám ki, pedig egy éve együtt vagyok a párommal. mondjuk én szeretem :) :D de ez akkor is hülyeség XD :P

2013. nov. 5. 12:16
 6/33 anonim ***** válasza:
Regisztráltam rá, mert érdekelt mi ez, és nem fogod elhinni, még "búvóhelyeket" FIZETŐS LAKÁSOKAT is ajánl :D
2013. nov. 5. 12:17
 7/33 A kérdező kommentje:
ez most komoly???? XD
2013. nov. 5. 12:17
 8/33 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy ki találta ezt ki, de megérné lelőni, nem?
2013. nov. 5. 12:20
 9/33 anonim ***** válasza:
63%
Igen, aztán letöröltem magam, és ilyet írt: Megtaláltad a valódi szerelmet, vagy tényleg egy VISZONY NÉLKÜLI életre vágysz? Ez valami undorító egy oldal... :D
2013. nov. 5. 12:20
 10/33 A kérdező kommentje:
szerintem is az. csak gondoltam megkérdezem, hogy: "csak én vagyok így ezzel?" meg ha nem is működik a kapcsolat, könyörgöm, ne interneten keressenek már párt! mászkáljon a városban, vagy bulizzon vagy mittomén. de tegyük fel, hogy valaki ráír vki másra, aki viszonyt keres. pl te honnan tudnád, hogy nem egy perverz állat, aki el akar rabolni, és megerőszakolni??? nem?
2013. nov. 5. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!