Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom, láttátok-e, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, láttátok-e, de mostanában face-en kint van ez a viszony.hu. Szerintetek ez normális dolog? Mert szerintem baromság, csak érdekelnek a vélemények.

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 12:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
Játszátok az agyatokat, mégis ráharaptatok xd
2013. nov. 5. 12:24
 12/33 anonim ***** válasza:
Bocs, miért játszom az agyam? :DD Azért regisztráltam rá, mert érdekelt, hogy tényleg vannak-e rajta olyan söpredékek, akik úgy vannak fent, hogy kapcsolatban vannak/ házasok, és vannak, tömegesen (regisztráció nélkül nem lehetett megnézni). Ellenben gondolom te is egy nőgyűlölő vagy, menj, szidj minket!
2013. nov. 5. 12:27
 13/33 A kérdező kommentje:
ha figyelted volna a kommenteket, nem haraptunk rá, mert nem regisztráltunk rá komoly szándékkal. én pl egyáltalán nem. de ha neked ez jól esik, hogy valami kultúrnövényt összeszedsz ezen a sz@ron, akkor egészségedre.
2013. nov. 5. 12:28
 14/33 A kérdező kommentje:
én nem tom, hogy kinek miért esik ez jól, hogy feltesz egy ilyen hirdetést face-re és megcsalásra buzdítja az embereket. engem csaltak már meg, és tudom, hogy milyen érzés. és képzeljétek csak el, hogy hány embert fognak emiatt az oldal miatt megcsalni, ahelyett, hogy a meglévő kapcsolatukon próbálnának javítani. de nem...gyáva módon menekülnek egy másik (virtuális) kapcsolatba, mert hogy ezekből nem lesz semmi több, az tuti
2013. nov. 5. 12:35
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem is az a legszomorúbb, hogy erre van igény, mert azzal azért mindenki tisztában van, hogy sajnos a megcsalás nem egy légből kapott mese, hanem hogy erre még valaki felületet is csinált, csak hogy megkönnyítse a félrelépők helyzetét, mintha teljesen normális dolog lenne, hogyha otthon nem működik valami, akkor az első dolog ami eszembe jut, hogy félrelépek, véletlenül se az, hogy megpróbálom megoldani a problémát (a másikkal együtt) vagy ha nem megy, akkor tisztességesen lezárom.

Nem, ehelyett cinkosan összekacsintanak veled, hogy nincs gáz, csináld nyugodtan, mi megértünk téged.

Tényleg kíváncsi lennék a létrehozók párkapcsolatára, hogy ilyen mentalitással mi lehet otthon.

Az meg milyen ciki lehet, ha a két házastárs megtalálja a másikat is az oldalon :D :D :D

2013. nov. 5. 12:36
 16/33 A kérdező kommentje:
tényleg!!! erre nem is gondoltam. szakadok a röhögéstől XD de teljesen igazad van. a létrehozókra én is kíváncsi lennék >.<
2013. nov. 5. 12:38
 17/33 anonim ***** válasza:
55%

Hát ezen pörögtök, szóval igenis foglalkoztat a téma.

Egyébként meg engem is csaltak már meg. De megsúgom, hogy manapság, amikor még sz*rás közben is online mindenki, rohadtul nem fog ezen az oldalon múlni semmi, aki akar úgyis félrelép

2013. nov. 5. 12:42
 18/33 A kérdező kommentje:
és akkor mi van ha erről beszélünk? neked meg nem kell bekapcsolódni a témába, ha nem tetszenek a válaszok. egyébként, ha pontosan tudnád, hogy emiatt az oldal miatt csal meg a párod, te nem lennél kibukva?
2013. nov. 5. 12:45
 19/33 A kérdező kommentje:
am véletlenül nem te vagy az egyik alapító? XD
2013. nov. 5. 12:47
 20/33 anonim ***** válasza:

Ne csináld már a hisztit, igazam volt és fáj, ennyi:)

Egyébként nem maga az oldal számít. Mint írtam ha valaki akarja úgyis megteszi. Első körben magadban kell keresni a hibát, aztán a kapcsolatban, aztán a másik félben. Semmi köze ahhoz, hogy hol, mikor, milyen linket lát.

Ennyi erővel ha most küldenék egy képet a fakramról félrelépnél? Ha nem kapod meg akkor sose fordulna meg a fejedben? Ugyanaz a szitu;)

2013. nov. 5. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!