Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudom, láttátok-e, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, láttátok-e, de mostanában face-en kint van ez a viszony.hu. Szerintetek ez normális dolog? Mert szerintem baromság, csak érdekelnek a vélemények.

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 12:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Egyébként nem én alapítottam, de nem is lenne hülyeség, szexszel degeszre keresheti magát az ember:)
2013. nov. 5. 14:26
 22/33 A kérdező kommentje:

Fordulj orvoshoz! A hülyeség rosszindulatú betegség. Én csak azt próbálom mondani (ha még felfogni nem sikerült volna...) hogy van egy oldal, ami A MEGCSALÁSBAN, ILL. A FÉLRELÉPÉSBEN SEGÍT. Felfogtad végre???

Am nem szokásom hisztizni csak a véleményemet mondtam. Jah és nincs igazad, csak nehéz a felfogásod.

2013. nov. 5. 14:29
 23/33 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy felfogtam, és te nem érted meg, hogy nincs ennek az oldalnak akkora jelentőssége, mint amit tulajdonítasz neki. Más helyenek, más formában, millió egy ugyan ilyen tartalmú banner van már a neten.

Esetleg magadból kiindulva el tudod képzelni hogy ennyi is elég?XD

A kérdésre nem válaszoltál:)

2013. nov. 5. 14:35
 24/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom magamról elképzelni, mert egy éve együtt vagyok a barátommal, és még mindig ugyanannyira szeretem, mint az első hónapokban. De jó lenne, ha végre leszállnál a témáról, mert ha erre kultúrnövény dumára kíváncsi lennék, akkor a kérdés mellé kiírtam volna, hogy: "Csak fogyatékos választ kérek". De ha ragaszkodsz ehhez a degenerált viselkedéshez, akkor kézen fogva mehetünk a viccosztályra, mert én is hülye vagyok, hogy foglalkoztam veled. Ennyi. Érthető voltam? Vagy folytassuk még? Én kezdem élvezni.
2013. nov. 5. 14:41
 25/33 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, mi ebben a rossz. Hatalmas pénz van benne, gondolom, akik felrakják a szexlakásukat hirdetni erre az oldalra, fizetnek a hirdetésért. Kár, hogy nem nekem jutott eszembe.

Az meg, hogy valaki megcsalja a párját, és ebben az én oldalam segítség volt - kit érdekel? Nem az én dolgom, idióta szokás mások életében turkálni. Meg akarta csalni, és akkor is megtette volna, ha nincs viszony.hu. Régen internet se volt, mégis ment a megcsalás.

Különben ennyi erővel a Facebook sokkal rosszabb, hiszen lelki függőséget tud kialakítani. Sokkal gyakrabban mennek szét a párkapcsolatok (de barátságok is) amiatt, hogy az egyik fél állandóan ezen a matyin lóg, éjjel-nappal, gépről-telefonról.

2013. nov. 5. 16:40
 26/33 anonim ***** válasza:

NA látod, lassan talán megérted. Azt mondod ugyanúgy szereted, ergo függetlenül attól, hogy látod-e a hirdetést nem fogod megcsalni (tételezzük fel hogy igazat mondasz) Ergo irreleváns, hogy látod a bannert vagy nem. Fordított esetben szintén lényegtelen, mert ha akarnád akkor is megcsalnád, találnál rá módot és lehetőséget, függetlenül attól, hogy egy olyan oldalt használsz-e ami direkt titkos kapcsolatokra van, vagy keresel bármilyen más megoldást.

Szóval ki és miért hülye?

2013. nov. 5. 17:10
 27/33 A kérdező kommentje:
Te vagy a hülye,mert amikor ásítasz a szemedet takarod a pofád helyett és ezt nem az eddigi válaszoló írta,mert nekem nem engedi a "hülyebarom" formátumú levél írását. Egyébként nem tudom miért kellett rászállnod a nővéremre. Mégegy hülye komment, és úgy pofán váglak, hogy a seggeden szívod a cigit te köcsög!!!
2013. nov. 5. 20:19
 28/33 anonim ***** válasza:
Ennél durvább, hogy már a tévében is láttam reklámozni.
2013. nov. 6. 11:55
 29/33 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam, mint amit Támadó Kobold írt, hogy aki meg akarja csalni a párját, az úgy is megfogja... Bár engem is felháborított a dolog, de sok más egyéb ilyen jellegű oldal, banner van amint már írtak és az nem a viszony.hu. Szexoldalakon is van ilyen, amiket főleg pasik néznek és ha már nézik felajzott állapotban valszeg rá is kattintanak... :/
2013. nov. 6. 16:12
 30/33 A kérdező kommentje:
Engem (ha Támadó Kobold "barátom" eddig nem értette volna) igazából az zavar, hogy közösségi oldalra tették ki, ahol rengeteg a fiatal pár...
2013. nov. 6. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!