Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, láttátok-e, de mostanában face-en kint van ez a viszony.hu. Szerintetek ez normális dolog? Mert szerintem baromság, csak érdekelnek a vélemények.
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 12:07
31/33 anonim válasza:
Reszketve bújok el a sarokban. Hozod a tezsvíreket? Komolyan? Csak mert valaki nem ért egyet? Grat...
32/33 anonim válasza:
Egyébként 22F vagyok, van Facebook-om is, és nap, mint nap nézem. Van párom, idestova 6 és fél éve. A poén az, hogyha nem írod ezt a viszony.hu-t, nekem fel sem tűnik, csak azután láttam, hogy felhívtad rá a figyelmem. Szóval szerintem nem akkora probléma, naponta több száz hirdetést látsz, akárhova mész (kedvencem, mikor képet nézek, és ott egy hirdetés, amit bezársz, és jön a felugró ablak...), és az emberek már immunisak rá. Én legalábbis igen. (:
Lényeg a lényeg, nem ez fogja tönkretenni a párkapcsolatokat.
33/33 anonim válasza:
viszony.hu, randivonal vagy badoo, mindegy, milyen néven szerepel, a lényeg ugyanaz. Mindegyiken vannak párban élők is egy része sikeresen talál is magának 'viszonyt'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!