Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon felizgat egy csendes, ártatlannak tűnő kolléganő, aki néha viszont nagyon szexin öltözik fel. Normális hogy arrol fantazialok, hogy a zart ajtok mogott viszont bevadulna?
Figyelt kérdés
Szóval nagyon megfogott engem ezzel a kettosseggel, mert amúgy tényleg egy tündéri lány, de mikor szoknyában, harisnyaban meg csizmában van, szinte felrobbanok... és elképzelem milyen vad lenne a hálóban.
Mással is volt már ilyen?
2022. dec. 16. 08:01
1/12 anonim válasza:
Sose dolgoztam nem tudom miről beszélsz
2/12 anonim válasza:
köszönöm a kérdést, lányként most már tudom, hogy milyen hatású lehet, ha harisnyában csizmában és miniben megyek el hazulról
3/12 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj, ha fantáziálsz egy olyan nőről aki tetszik neked.
Teljesen normális dolog.
5/12 anonim válasza:
Minden munkahelyen van ilyen csaj és van aki fantáziál róla. Es van aki haza megy vele...
7/12 Deflohelp válasza:
"Ábrándozás az élet megrontója ... "
8/12 anonim válasza:
Teljesen normális szimpla hetero fantázia. Az nem lenne normális ha lovakról, vagy kecskékről fantáziálnál :D
9/12 anonim válasza:
Igen, nekem is volt hasonló kolléganőm:)
10/12 anonim válasza:
szóval adott egy kedves, szimpatikus, időnként nagyon szexi öltözékű lány, és te azon dilemmázol, normális-e, hogy fantáziálsz róla?
baazz... nem tudom eldönteni, hogy a környezetedben vajon a szentfazék prüdériát tolták-e túl, vagy az extrém fantáziákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!