Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as 40-es férfiaktól kérdezem. Ha ismerkednétek egy huszonéves ártatlannak tűnő lánnyal, de felmennétek a lakására és kiderülne, hogy van egy titkos szex szobája mit szólnátok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 13:06
1/31 anonim válasza:
Azt mondanám halleluja, jó volt a megérzésem 😄
2/31 anonim válasza:
Semmit, nem érdekelne. Jobban lenyűgözne, ha pl. lenne egy szobája tele szintetizátorokkal.
3/31 anonim válasza:
...azt, hogy nézzük meg, mi benne a " közös nevező"...
4/31 anonim válasza:
Nekem minden szoba szex szoba 😉
5/31 anonim válasza:
Jóízűen mosolyognék, és konstatálnám magamban, hogy jó-jó, de azért nekem még így is több eszközöm van. :)
6/31 anonim válasza:
5-vagyok.
+1, kellően tapasztalt vagyok ahhoz, hogy tudjam, semmit nem számít a látszat. Bárki lehet buja.
8/31 anonim válasza:
Örömmel veszem. Ha te vagy, írj! ;)
9/31 anonim válasza:
Azt hogy: van Isten... Eddig keltett várnom a csodára....
10/31 anonim válasza:
Ha a szado-mazo hajlamait nem rajtam akarja kipróbálni, semmi bajom nem lenne vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!