Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg gimis fiúk! Huszonéves is ismerkednétek vagy csak a saját korosztályotok ok?
Ismerkedni szívesen ismerkedem bármelyik korosztállyal :D
Az, hogy mibe megyek bele... az már inkább függvénye a kornak is :D
nálam ink csak a saját korosztály.:)
én 17 / F
Bármely korosztállyal szívesen ismerkedem,de ha komolyabb dologról lenne szó akkor inkább az idősebbek vannak előnyben nálam. Idősebb alatt a 20-as éveiben járó fiúkat értem. Azt mondom,ha még 5-6 évvel idősebb nálam,az nekem nem okoz gondot. Ha ettől is több,akkor azon már erősen elgondolkodnék,de nem hiszem,hogy abba már belevágnék. Nyomós ok,indok kellene.
18 éves vagyok.
nem vagyok sem gimis,sem meleg,csak bi.
de én is azt tapasztalom,hogy a gimisek nem igazán akarnak idősebbeket,én sem akartam.
ennek azaz egyszerű oka,hogy egy dolgozó és egy tanuló ember között,nagyon nagyok a különbségek.Nincs azonos cél.Persze működhet,csak erre nem akrnak időt pazarolni.mert lehet egy rövid szenvedélyes kapcsi,de utána szenvedés van mindenkinek.
Igen, a 20-at tényleg egy lélektani határnak szoktam érzékelni én is, pedig alig pár év lehet a korkülönbség.
Mondjuk 21 éves bi srácként elég nehéz helyzetben vagyok, mert pont az általad leírt korosztályban ismerkednék és sokszor ezzel a lélektani határ problémával szembesülök.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!