Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártál már így? Egy ártatlan szexchatnak szerelem lett a vége?
Figyelt kérdés
Vagy legalább vonzalom, mélyebb érzelmek?
Ez leginkább kapcsolatban élők esetében lehet izgalmas helyzet.
Kölcsönös vagy egyoldalú volt? Mi lett belőle?
2023. jan. 4. 10:29
11/19 anonim válasza:
Sokáig szexchateltem egy sráccal amikor megbeszéltük lesz belőle több is lelépett. Neki akartam adni a szüzességem de jól tettem mégsem feküdtem le vele.
Mielőtt randiztunk volna azt hazudta meghalt valakije, aztán eltűnt.
Elég rosszul esett, sokáig gondolkodtam mit tehettem én rosszul. De már mindegy.
13/19 anonim válasza:
12
Ismerkedek jelenleg valakivel 🙂 de már azért óvatosabb vagyok.
14/19 anonim válasza:
#13: Gondolom, akkor most semmi szexchat, hanem tényleges ismerkedés megy. 🙂 Voltam hasonló helyzetben, bár nálunk eleve nem kapcsolat felé haladt a dolog. De találkozó sem lett belőle.
15/19 anonim válasza:
14
Tudja, hogy szűz vagyok a szexről is beszélünk azért de valahogy másabb vele. Nem keres kifogásokat és a találkozóra is nemsokára sor kerül.
16/19 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nemsokára sor kerülhet rá. 🙂
17/19 anonim válasza:
16
Lehet, nem erőltetünk semmit majd alakul 😊
18/19 A kérdező kommentje:
Bocsi, de ezt folytatnátok privátban? :)
2023. márc. 13. 21:10
19/19 anonim válasza:
Velem volt hasonló de mikor elküldte h őt lesz@pja egy 30+ nő rosszul lettem h nem elég h egy hozzá képest vén nővel de még tárol is ilyeneket a telefonján vagy egyáltalán videó ra veszi engem az ilyenek kerüljenek . A vége az lett H le tiltottam hiába könyörgött .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!