Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ember az, aki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember az, aki az ismerkedési fázisban már minden apró ártatlan viccen, poénkodáson megsértődik, szinte semmi humorérzéke nincs?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha rettenetesen buta lenne. Jogos, ha emiatt nincs kedvem a folytatáshoz? Még soha nem találkoztam ilyen sráccal.
aug. 18. 06:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon fontos, hogy intellektualisan is passzoljatok. Remelem talalsz megfelelö part magadnak!

#8 voltam

F

aug. 18. 07:38
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Nyomorult? Jesszusom, de nem ismerkednek veletek pasikent :D ruhellem az olyan embereket, akik igy itelkeznek masokrol ismeretlenul is.
aug. 18. 07:39
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem nyomorult. Csak a sajat szintjenek megfelelö partnert kell talalnia, es lehetnek boldogok, siman.
aug. 18. 07:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést nem egy férfi írta ki?
aug. 18. 07:42
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Mindennek le van hordva a srác, azt kb. semmit nem tudunk róla. Nem érzitek ezt kicsit gáznak?
aug. 18. 08:40
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
Meg arról se feledkezzünk meg, hogy sokan képesek akár az empátiahiányos beszólogatást, vagy akár rendszeres érzelmi bántalmazást is viccelődésnek beállítani. Mit vagy úgy oda, hát csak vicceltem. Túl érzékeny vagy. Stb. És ahogy kérdezőt látom erről az emberről megnyilvánulni, miszerint: rettenetesen buta, defektes és társai, hát én kíváncsi lennék azokra a beszélgetésekre is. Ezen kívül még sokfajta viselkedéssel és tettel is lehet észrevétlenül bántani az embereket, lehet 1-1 beszólás már csak a jéghegy csúcsa, amire a végső provokálásként elborult. Viszont egyetértek a többiekkel, nem muszáj mindenkinek együtt lenni, sőt! Kérdező, én neked is inkább azt tanácsolnám hogy keress helyette olyat akivel teljes mértékben elégedett vagy, és akivel kölcsönösen fogtok tudni viccelődni egymással.
aug. 18. 11:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, de akkor te akarsz egy buta emberrel együtt járni? Vagy miért pazarlod rá az idődet?
aug. 18. 12:58
 18/21 A kérdező kommentje:
Ki van rúgva a nyomorult.
aug. 18. 14:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Legalább az ágyban is béna és korai magömléses volt? Testi lelki egyensúly rendben van nála? Szóval szarul is néz ki? 😆
aug. 18. 15:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Ki van rugva, persze 🤣 kutalalsz egy sztorit, hogy kirtugtal valkit, mert annyira nem akr ismerkedni veled senki 😭🤣
aug. 18. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!