Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy csaj minél cukibb/ártatlanabb külsejű, annál felszínesebb és nagyképűbb?
Alacsony, vékony lány vagyok, de nem nagyképű és felszínes.
Csak azzal vagyok bunkó, aki bunkón bánik velem.
Akárhogy is néz ki egy pasi, nem sértem meg soha, és nem szólok be neki.
Ugyanúgy vagyok ezzel, ahogy #3, én is vékony és pici lány vagyok, de soha nem tettem bántó megjegyzést senkire, aki nem tetszett és nagyképű sem vagyok.
De nekem tényleg a “csúnya, gonosz, jóképű és izmos” pasik az eseteim, azok a szemetek, akik pofátlanul elhappolják előled a csinos nőket :) Hogy is képzelik, hogy ilyet tesznek, és a csinos nők hogy képzelik, hogy ilyen pasikra vágynak...Hát, ilyen az élet, ahogy te is jó nőkre vágysz, úgy a jó nők is jó pasikra.
,,Minden nő felszínes, és a legtöbben nagyképűek is, külsőtől függetlenül."
Csak ha nem tudsz velük bánni csak akkor.
Ezt én is észrevettem.
A tipikus "ribis" lányok meg olykor egész kedvesek tudnak lenni.
Emberként bánnak velem.
#9: Ezt én is megtapasztaltam. Ezért is hülyeség külső alapján ítélni. Állítom, hogy a két csaj közül a második küldene el hamarabb a fenébe, hogy milyen kis nyomi vagyok, aki próbálkozni mer nála, hogy képzelem...
Az elsővel meg lehet beszélgetnék egy tartalmas fél órát egy ital társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!