Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy minél jobban néz ki egy csaj, annál kevésbé fontos neki egy pasi személyisége?
Mert elvan torzulva a szépség ideálod....
meg a csajoké is.
lehet mert válogathat, a csúnya csajok meg a személyiség dumával simán járnak az első ronda csávóval
különben ebben a korosztályban mindenki egyforma kb csak úgy mondom
szerintem nem a lány szépségétől függ, hogy mennyire érdekli a pasi személyisége. inkább a szándékait és motivációit nevezném meg befolyásoló tényezőnek ebben az esetben. ha nem egy életre tervez a pasival, csak néhány dugásnyi időt, akkor persze, ki nem tojja le a személyiségét, nem mellette kell megöregednie. ha az motiválja, hogy az utcán megnézzék őket, és mindenki azt mondja rájuk, milyen szép pár, akkor sem éppen az a legfontosabb, hogy milyen személyisége van a másiknak. de ha egy boldog párkapcsolatot, kiegyensúlyozott szerelmi életet, férj és netalán apajelöltet keres, akkor nekem ne mondja senki, hogy a személyiség a külsőnél kevésbé fontos.
tizenéves korban leginkább az ember nem tervez olyan hosszú távra, nem igazán az foglalkoztatja, vajon a másik milyen lenne házastársként, és nem arról ábrándozik, hogy majd vele leél egy életet. legalábbis, nem komolyan. amikor már megjelenik a szándék, hogy családot alapítson, onnantól kezdve nyilvánvalóan a külső nem lehet egyedi szempont a szelektálásnál, és ennek semmi, de semmi köze nincs ahhoz, hogy hogy néz ki a lány. max abból a szempontból, hogy akár a helyesebb srácok is oda mernek menni hozzá, és akkor olyan közegből választja ki a számára legmegfelelőbbet, aki eleve jobban néz ki, mint az átlagos lakosság.
Ezen már én is gondolkodtam.
Persze remélem ez nem minden szép nőre igaz!
Gondolj bele!
Ők kislány koruk óta a "világ közepe"!
Gyerek koromban volt egy ilyen játszótársam.
Ahogy nőttünk, egyre távolabb kerültünk egymástól.
Szerintem ezek az emberek akkor lesznek érzelgősek, ha elvesztik a varázsukat. Ha a külcsín, álca elmúlik.
Nem véletlen, hogy annyi csinibaba lesz öngyilkos negyven felé.
Meg aztán legyünk őszinték!
A szép nők nem "agyérsebészek"!
Ahogyan a szépfiúk sem azok.
Elkerülik őket azok az ingerek a jellemfejlődésük során, ami sz EQ-t az egekbe emelné!
Nekem ez borzasztó!
De szembe kellett néznem a ténnyel!
Hiába várok egy intelligens, jó humorú, csinos, szexi, csupa szív nőre!
Nincsenek "királylányok"!
Ja, és válasz az eredeti kérdésre: Az a csaj, aki a közfelfogás szerint is jól néz ki, sokat foglalkozik a külsejével, vagyis attól lesz szép, hogy "ad magára". Egy ilyen nő, akinek az agyműködését 95%-ban az foglalja le, hogy "hogy nézek ki, milyennek látnak mások", nem fog egy pocakos vagy vézna sráccal mutatkozni, pláne járni, inkább öngyilkos lesz. A férfiből divatcikk lett, kiegészítő.
Én kicsit mást tartok a jó kinézetről, számomra ez nem a feltűnőséget jelenti, hanem a jó adottságokat. Én a legkihívóbban öltöző vagy épp miniatűr tangában monokiniző nőre is csak pofákat vágok, ha szerintem nincs jó alakja, és inkább tetszenek visszafogottabban öltözött, smink nélküli természetes szépségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!