Miért baj az hogy túl ártatlanak nézek ki?
Figyelt kérdés
17 vagyok de nem nézek ki annyinak. Nem smikelem magam,nem hordok extra push up melltartót és megpróbálom elfogadni magam. Viszont egy srác azt mondta,hogy ez a baj velem, hogy túl ártatlanak nézek ki.2015. ápr. 5. 19:42
1/10 anonim válasza:
Érdekelnél milyen lehetsz vajon,szerintem nekem tetszene,ha gondolod írj :-P
2/10 anonim válasza:
Mert a korosztályod éretlen idiótákból áll.. majd 25 felett meg fogják becsülni ha valaki ártatlan és nem egy hulye pic.a
3/10 anonim válasza:
Jobban mondva túl unalmasnak látnak téged.
4/10 To7ka válasza:
Egyáltalán nem probléma, sőt.:) Valószínűleg a srác többet szeretett volna, és nem egy ismerkedős normális kapcsolatot..:) Ne foglalkozz vele.
5/10 anonim válasza:
Figyelj, abból, hogy egy idiótának a rlbancok jönnek be, nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
8/10 anonim válasza:
Nem baj, de ha gondolod kövess el pár bűncselekményt utána már nem leszel ártatlan garantálom. xD
9/10 anonim válasza:
ÉLetem legnagyobb szerelme nézett ki ártatlannak, szüziesnek. Mondjuk az is volt! ;) Hosszu barna haj, s.barna szem!
Ahhh! Sukár csaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!