Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar jóba lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar jóba lenni a csaladtagjaimmal és az ismerőseimmel az exem?

Figyelt kérdés

Szerintetek az miért van hogy az exem hónapok után elkezdett a csaladtagjaimnak koszongetni, jopofizni, vigyorogni mindenhol. Az utcán meg ahol össze fut velük sőt anyukamra messengeren is rá írt hogy hogy vagytok?

Ismerőseimmel is úgy viselkedik mintha ezer éves baratsagban állna velük és ők is furcsálják a dolgot...

Ezeket azelőtt nem csinálta, csak 1 hónapja van ez kB.

Viszont engem nem keres csak bámul ha találkozunk, (egy helyen élünk).

Őszintén szólva engem zavar és bánt ez a dolog mert nem szépen váltunk el és ő hagyott el,meg is bántott előtte nagyon. Mégis van képe úgy csinálni mintha semmi sem történt volna és mintha az én családom az ő családja is lenne.

Kicsit duhit ez a dolog.

Szerintetek miért viselkedik így mostanában?

tegnap 22:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A család és ismerősök le is tilthatják, megmondhatják neki, hogy nincs többé közük egymáshoz. Azért csinálja mert megteheti.
tegnap 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1-el egyetértek. Ha őket ez annyira zavarja, akkor lehet törölni és tiltani.

Ha "élőben" találkoznak, akkor pedig közölni vele, hogy "bocs, nem vagyok rád kíváncsi, mert bántottad xy-nt, akit szeretek és örülj, hogy nem verem be a képed". Én legalábbis ezt tenném (pedig nő vagyok).

ma 01:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy rá higyjék azt hogy ő a rendes korrekt es te vagy a sz.r. maga mellé akar forditani másokat.
ma 05:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha ez régen nem volt így csak most, akkor nyilván nem őszinte szimpátiáról van szó. Én két dolgot tudok elképzelni, vagy sunyi módon alád akar kavarni bosszúból, jóba lenni velük aztán téged sarazni előttük, vagy vissza akar kúszni, és rajtuk keresztül befolyásolni. Hogy majd ők rágják a füledet hogy milyen egy jó és értékes ember, fogadd vissza.
ma 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!