Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Amikor ti szenvedélyesen epekedtek egy olyan férfi után aki nagyon nagyon elfoglalt, akkor akár még fizetnétek is azért, hogy időt tölthessetek együtt?
Oké, szerintem nàlad valami nagyon félre ment...
Ha kölcsönös a vonzalom és elébe mész a dolgoknak,az megint más, mint amikor erőszakossàggal és kamuval csikarsz ki a màsikból talàlkozót..Ez szerintem szànalmas kategória.
Az a baj, hogy te kevered a szezont a fazonnal.
Ha azt érted elfoglaltság alatt, hogy nem kell neki a nő, ezért nem hajlandó rá időt szánni, találkozni vele, akkor ugyan miért hívná ki őt mondjuk vízvezetéket szerelni? Ha a munkája miatt elfoglalt, arra sem fog ráérni a férfi, hogy kimenjen hozzá dolgozni.
Ha mégis ráér, akkor meg csak nem kell neki a nő.Akkor a nő minek nyomuljon ilyen szánalmas módon?
Engem simán kiábránditana abbol a hatalmas szenvedélybol az hogy bocsi szivi nem érek rá, vagy hasonlók.
Egyből le is hozna a kémiáról is meg mindenről is. Fene se futna ilyenek után. Lehozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!