Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem ír a srác, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem ír a srác, amikor elfoglalt, az meddig normális?

Figyelt kérdés

Mármint, úgy értem, hogy ilyenkor akár vagy 2 napig sem ír, ha pl. családi programon van, vagy utazás, sok a munka.

Utána viszont szokott mesélni, meg küld képeket, szóval látom amúgy, hogy nem kamuzik.

Nem is egy nagy posztolós, függő típus.

Én sem vagyok óriási csetes, ráakaszkodó sem, mégis azért rossz kicsit ilyenkor, mert sosem tudom, hogy most teljesen eltűnt, vagy fog-e még írni újra.

Ti ismertek ilyen srácot?

2023. ápr. 25. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Nekem volt, hogy 2 hétig nem írt egy pasi. Utána jelentkezett.
2023. ápr. 25. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Nem akarlak elkeseríteni, de nem különösebben érdekled. Volt ilyen hapsim, tapasztalatból írom. Amikor családi programon volt és x napig nem keresett semmilyen formában, aztán előkerült mint herceg fehér lovon, hogy te az enyém én a tied, kiderült, hogy közben másik nővel írogatott, azért nem írt nekem.
2023. ápr. 25. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Velem néha megszokott esni, hogy pár napig nem írok, a pár hetes max akkor ha rengeteg minden összefut hirtelen.

Átalában ezek után ghostolni szoktak mondjuk, szóval ja elég szar. :D

2023. ápr. 25. 16:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Én azért nem gondolom, hogy hazudik, mert látom a képeken, hogy tényleg ott van, ahol momdjat, meg ezt mondtam már neki, hogy ez rossz a másiknak, hogy ilyenkor nem tudja, mi van, és amúgy azóta érzékelem, hogy próbál már előre szólni, ha dolga lesz.
2023. ápr. 25. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Nálam pár óra belefér, 1 teljes nap minden szó nélkül semmiképp sem.
2023. ápr. 25. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem se erdekled annyira. Utolag chatel veled, mert epp nincs jobb dolga, ennyi. Ha valaki erdekelne, akkor a csaladi program elott/utan is siman irok neki, ha tobb napos, ottalvos a program, akkor meg onnan, kozben, legalabbis en ilyen vagyok, ha valaki erdekel, akkor folyamatosan akarok vele kommunikalni, aminek egy program kozben nyilvan nem kell ugy kineznie, hogy megallas nelkul chatelunk, de bizonyos idokozonkent irnek.
2023. ápr. 25. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

A mai világban nincs olyan ember aki ne nézné meg a telefonját legalább egyszer...

Ha engem egy férfi nem keres napokig azt úgy veszem nem szeretne semmit vagy talonban tart.

2023. ápr. 25. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Mióta ismerkedtek, milyen szakaszában vagytok az ismerkedésnek?
2023. ápr. 25. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:
75%

Én talán túl konzervatív felfogással rendelkezem,de szerintem akinek tényleg hiányzol,az felhív.Sokkal többet ér számomra a személytelen pötyögésnél...

Vagy ha nem szeret telefonálni és írogatni,plusz valóban elfoglalt,rendben,de ettől még az nekem elég furcsa,hogy napokig nem kíváncsi rád.

2023. ápr. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!