Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ír a srác, amikor elfoglalt, az meddig normális?
Mármint, úgy értem, hogy ilyenkor akár vagy 2 napig sem ír, ha pl. családi programon van, vagy utazás, sok a munka.
Utána viszont szokott mesélni, meg küld képeket, szóval látom amúgy, hogy nem kamuzik.
Nem is egy nagy posztolós, függő típus.
Én sem vagyok óriási csetes, ráakaszkodó sem, mégis azért rossz kicsit ilyenkor, mert sosem tudom, hogy most teljesen eltűnt, vagy fog-e még írni újra.
Ti ismertek ilyen srácot?
Velem néha megszokott esni, hogy pár napig nem írok, a pár hetes max akkor ha rengeteg minden összefut hirtelen.
Átalában ezek után ghostolni szoktak mondjuk, szóval ja elég szar. :D
A mai világban nincs olyan ember aki ne nézné meg a telefonját legalább egyszer...
Ha engem egy férfi nem keres napokig azt úgy veszem nem szeretne semmit vagy talonban tart.
Én talán túl konzervatív felfogással rendelkezem,de szerintem akinek tényleg hiányzol,az felhív.Sokkal többet ér számomra a személytelen pötyögésnél...
Vagy ha nem szeret telefonálni és írogatni,plusz valóban elfoglalt,rendben,de ettől még az nekem elég furcsa,hogy napokig nem kíváncsi rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!