Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül anyagilag egy kapcsolat ? Idő, pénz?
Figyelt kérdés
Programok, ruhák, ajándékok, utazás, benzin stb.
Úgy gondoltam a fizetésem fele kb. Elég lehet (150-200e)
Illetve mennyi időt vesz igénybe ?
Ha valaki nagyon elfoglalt, de a pénze megvan rá akkor lehetséges ?
2023. máj. 20. 19:27
A kérdező szavazást indított:
Angyagiak
Kiadás
Munka
Idő
Elfoglaltság
Pénz
Kocsi
Üzemanyag
10 szavazat
1/16 anonim válasza:
Te komolyan ez alapján fogsz társat keresni? Csak mellékesen jegyzem meg, egy kapcsolatban az érzések számítanak elsősorban..
2/16 anonim válasza:
Nem tudom, kérdezd meg a kapcsolatban élő ismerőseidet, vezetnek-e Excel táblázatot a kiadásaikról, és tanulmányozd azt. Egyébként valószínűleg elég ennyi, pláne ha rá sem érsz, akkor kevesebb is, hacsak nem havi 1-2 randi alatt tervezel ennyit költeni.
4/16 anonim válasza:
Pénz..?? Semmi. Sőt, szinglinek lenni költségesebb. Az csak az igazi pénznyelő, mikor folyamatosan menned kell, hogy tudj új embereket megismerni. Ha már van párod, kialakult dolgok, közösen fizetett programok, az igazándiból olcsóbb.
Idő...? Semmi. Hülye aki olyannal jön össze, aki mellett korlátozva érzi magát.
5/16 anonim válasza:
Én ezt a szavazást se értem, de mindegy is..
6/16 anonim válasza:
A randizós időszak kerülhet pénzbe, de messze nem 200000-be. Ha így lenne, senkinek se lenne párja.
7/16 anonim válasza:
Ha valaki nagyon elfoglalt, akkor hagyja az ismerkedést, mert nem fogja tudni se pénzzel, se ajandékokkal kompenzálni, hogy részt se vesz a kapcsolatban. A csaj meg megpattan, mert neki minőségi együtt töltött idő kell, romantika, érzelmek, megbízhatóság. Mit kezdjen valakivel, akivel találkozni se tud?
8/16 anonim válasza:
Vannak jelek amiből eszrevehető , jogy a nő kedvel e vagy csak az tetezik neki amikre meghívod.
9/16 anonim válasza:
A lakás+ a rezsi nem jön ki a 200e-ből amiben éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!