Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit akar, csak vetít nekem? L
Figyelt kérdés
Hozzam vagta roviden tomoren amikor merges volt, hogy neki csak szexre kellenek, neki nem kell kapcsolat (nem is volt koztunk ekkor meg semmi, csak tetszettunk egymasnak). Mondtam neki, hogy nekem ez nem palya, hagyjuk az egeszet. Most meg azt mondja, hogy hianyzik neki, hogy beszelgessen velem.
Kamu?
okt. 31. 17:26
2/8 anonim válasza:
Nyilván.
Ez olyan ha ez kell a nőknek hogy hazudjon es csak akkor van p.na, akkor hazudik. Ennyike.
5/8 anonim válasza:
Most épp nincs kivel, és jó lennél te is. Arra. Ennyinek tűnik.
6/8 anonim válasza:
Ja hát hiányzik a szex... most erre miért kell kiírni kérdést? Legyen már önértékelésed, meg agyad!
7/8 anonim válasza:
egy balfasz indulat majom nagypofával, most erre rájött h nem kellett volna és magyaráz már máshogy nem lesz belőle akció
elég szánalmas, gondolhatod h ebből semmi értékelhető nem lesz
de legalább időben kiderült és nem utolag
8/8 anonim válasza:
Hisztis hülyegyerek, ne kezdjél vele! Később csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!