Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet egy olyan lánnyal ismerkedni, akinek 15-18 éves kora között volt vagy 20 barátja?
Azt nem tudom, hogy mennyivel feküdt le, én 15 éves korától 18 éves koráig ismertem és annyit tudok, hogy nagyon sok barátja volt…
Heti szinten szakított az egyikkel és jött össze a másikkal, de sokszor régiekkel is kibékült.
És már 15 éves korában is tett utalást arra, hogy lefekszik a barátaival.
Én akkor voltam 18, és még szűz voltam és nálam is próbálkozott, de akkor elutasítottam…
Viszont attól még, hogy akkora az éppen aktuális barátjával szexeltek is, még nem biztos hogy mindenki mással is.
De mondjuk nekem mindig az volt az megérzésem, hogy igen…
Most 23 éves vagyok, 2-3 éve nem hallottam erről a csajról, Ő most 20 éves és egy egyetemre járunk és belementem hogy bejelöljön egy közösségi oldalon.
Nem tudom, hogy miért, de nekem mindig is tetszett. Igen, ennek ellenére utasítottam el…
Nem csak külsőre tetszett, de valamennyire érzelmileg is vonzódtam hozzá, sőt úgy még inkább és ahhoz képest komoly szinten hogy amúgy sosem voltunk barátok, csak ismerősök.
Nem tudom, hogy miért…
Viszont már elfelejtettem, de most ahogy újra találkoztam vele, érdekes érzés fogott el, érzelmi flashback.
Nem tudom, hogy még “ribis” e, mint régen, pont ez a kérdésem lényege…
Szerintetek aki régen ennyire könnyűvérű volt, az megváltozhatott?
Például ha be próbálkoznék nála komoly kapcsolattal és összejönne, akkor létezhet e hogy minden jól megy?
Vagy az ilyen csajok nem tudnak hosszabb ideig megmaradni egy monogám kapcsolatban?
Esetleg hűtlenkedésre is kell számítani egy ilyen lánynál?
Előre is köszi!
Ha lenne egy céged, melyiket vennéd fel új munkatársnak?
Akinek 5 évig volt egy munkahelye, vagy aki 5 év alatt már 10 helyen is dolgozott?
31
Nyilvánvaló. 10 hely 5 év alatt. Több tapasztalat. Nem egy helyen volt így biztos ő sokkal jobb dolgozó:D Lojálisabb a céghez.
Ja igen amúgy meg minek hasonlítgatsz bármit a kapcsolathoz. Munkát, kocsit? Ezt önmagában kell vizsgálni mert úgy akkor csak nekik van igazuk... Bármiről lehet ilyen példát hozni neked és neked lesz igazad, így ezt el kell különíteni mind tevékenységektől, mind tárgyaktól mert ezekkel ők nem tudnak érvelni.
30
Nem mondok senkire semmit, mert nem ítélkezek senki felett, mindenki úgy él ahogy szeretne, amíg azzal nem árt másoknak.
Írtam, hogy tőlem a szemedben lehet kevesebb egy nő ha sok partnere volt, csak nem a te véleményed fogja meghatározni a nő értékét.
Én nem írtam olyanokat,hogy bigott és stb, a 26 és a 27-es az én válaszom. Nekem is sok minden nem bejövö, de nem elítélem a másikat ha tapasztalom nála, hanem tovább lépek. Ennyire egyszerű lenne, de valamiért a férfiak egy része szeret fröcsögni a nőkre ha sok partnere volt és ez ami nem tetszik nekünk. Mert mi köze hozzá? Nem kell, hogy tetszen neked, ha egy nőnek sok partnere volt, nem kell elfogadni sem. De mi jogon aggat valaki sértő jelzőket a másikra, csak mert úgy éli az életét ahogy akarja? Ez amit nem fogok fel.
33
Nem az én véleményem határozza meg nyilván, viszont sokan vannak akik az én véleményemhez hasonlóan gondolkodnak.
Igen valóságban nyilván nem mondom a szemébe, hogy te kva vagy vagy akármi, na nem azért mert összeszarom magam, szimplán nem fogom porig alázni. Nagy következménye ennek úgyse lenne azon kívül, hogy max elsírná magát meg rinyálna 1-2 embernek vagy szarul érezné magát. Viszont egy fórumon azért nem kellene titkolni, hogy igen vannak ilyen emberek akiknek igenis számít a partnerek száma. Ez pedig nem azt jelenti, hogy titkolgatni kell. Többre becsülöm azt, aki elmondja mint aki sunyi módon elsumákolja, mert előbbiben legalább a gerinc megvan.
Nem kell, hogy pont az én ideálom legyen. Csajom volt, hogy megkérdezte mit szólnék ha csináltatna ide meg oda tetkót. Neki is megmondtam, hogy nem tetszene, de csináltassa meg ha megakarja. Persze ment a hiszti ezerrel, hogy milyen vagyok. Nem fogok hazudni ha kérdez valamit. El kellene fogadni a véleményt...
Nyilván maradibb típusú ember vagyok. Én is össze tudtam volna szedni csak innen még vagy 3-5 csajt egy-egy alkalomra ÚGY, hogy én vagyok az aki a 0. pontban elmondja, hogy egy barátságtól több nem lesz... Ha pedig nálam megvannak ezek a dolgok, akkor hadd értékeljem már a másikban, hogy nem fekszik össze 50 csávóval mert ő fiatal és kiéli magát.
Pont nemrég volt egy "törés" bennem, mert egy általam nagyon szépnek és aranyosnak tartott csajról derült ki (aki mindig hosszú kapcsolatokban volt), hogy a mostani kapcsolatát simán odadobta egy kalandért. Ő is eláshatja magát innentől a szememben mint nő és mint ember egyaránt.
Igen nyilván tudom, hogy van a kinézetemmel probléma és a mentalitásom is van akinek nem tetszik viszont én ezt vállalom és nem dugom homokba a fejem, hogy mekkora király is vagyok a kedves "kiélem magam, de másnak kuss van mert princess vagyok" kisasszonyokkal ellentétben.
Itt kb leszarják a múltját a csávóknak a nők, csak legyen férfias, tanult, ambiciózus, jól képzett stb, engem viszont baromira nem érdekel, hogy milyen képesítése van egy nőnek és itt ezt sem képes feldolgozni a sok beszűkült birka, hogy valaki szarik a bölcsész diplomájára 12 nyelvvel, mert mondjuk engem a viselkedése jobban érdekli mint egy szar papír, vagy épp a múlt mert abból látom a mentalitásunk közötti hasonlóságot, mert persze megcsalhat az is akinek 0 kapcsolata volt eddig, de aki eddig minden párját csalta abban minek akarjak bízni? Inkább kivárok 1000 emberből a 10-re mint megdugok 250-et és szar kapcsolatból szarba megyek...
kieg.: A probléma az ilyenkor, hogy sokan akik ebben a közegben vannak a saját hülyeségüket nyomják át a másikra. Értsd. Kövér vagy? Fogadd el magad, te így vagy szexi. Oké, ne utáld magad, de ettől nem kell elfogadni, hogy ilyen vagy. Nem tesz jót az egészségednek sem fizikailag, sem mentálisan. Nem kell magad utálni. A helyzetet elfogadod, hogy most ez van de igyekszel változtatni.
Neten is egymásnak adják a hülyébbnél hülyébb tanácsokat. Éld ki magad stb ha meg másnak nem kellesz akkor az egy selejt, na meg hazudj, hogy mennyi partnered volt. Igazi baromi jó tanácsok egy párkapcsolathoz, ilyenkor meg csodálkoznak, hogy nincs normális pali se közel, se távol.
Múltkor rákerestem a tetkó témára is angolul, hogy ki mit gondol erről. Kb az összes "cikkben" azt írták, hogy csak vonzóbb lesz tőle a nő. Érdekes módon fórumokon már nem igazán volt ilyen egyértelmű ez az álláspont. Mondjuk azt, hogy csávók részéről 40%-nak nem jöttek be a tetkós csajok 30 szart rá másik 30-nak meg bejöttek. Azért ez elég meredek ahhoz képest, hogy mindenki szerint szexibbek meg kívánatosabbak... oké, persze mondhatod, hogy magának kell, hogy tetsszen. Tetsszen magának, oké, de ne kamuzzunk már, hogy ettől majd mindenkit levesz a lábáról. Az átlag polgár pedig nem okosabb mint a szavazók, akiket Churchill már annak idején is hülyének mondott....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!