Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet egy olyan lánnyal ismerkedni, akinek 15-18 éves kora között volt vagy 20 barátja?
Azt nem tudom, hogy mennyivel feküdt le, én 15 éves korától 18 éves koráig ismertem és annyit tudok, hogy nagyon sok barátja volt…
Heti szinten szakított az egyikkel és jött össze a másikkal, de sokszor régiekkel is kibékült.
És már 15 éves korában is tett utalást arra, hogy lefekszik a barátaival.
Én akkor voltam 18, és még szűz voltam és nálam is próbálkozott, de akkor elutasítottam…
Viszont attól még, hogy akkora az éppen aktuális barátjával szexeltek is, még nem biztos hogy mindenki mással is.
De mondjuk nekem mindig az volt az megérzésem, hogy igen…
Most 23 éves vagyok, 2-3 éve nem hallottam erről a csajról, Ő most 20 éves és egy egyetemre járunk és belementem hogy bejelöljön egy közösségi oldalon.
Nem tudom, hogy miért, de nekem mindig is tetszett. Igen, ennek ellenére utasítottam el…
Nem csak külsőre tetszett, de valamennyire érzelmileg is vonzódtam hozzá, sőt úgy még inkább és ahhoz képest komoly szinten hogy amúgy sosem voltunk barátok, csak ismerősök.
Nem tudom, hogy miért…
Viszont már elfelejtettem, de most ahogy újra találkoztam vele, érdekes érzés fogott el, érzelmi flashback.
Nem tudom, hogy még “ribis” e, mint régen, pont ez a kérdésem lényege…
Szerintetek aki régen ennyire könnyűvérű volt, az megváltozhatott?
Például ha be próbálkoznék nála komoly kapcsolattal és összejönne, akkor létezhet e hogy minden jól megy?
Vagy az ilyen csajok nem tudnak hosszabb ideig megmaradni egy monogám kapcsolatban?
Esetleg hűtlenkedésre is kell számítani egy ilyen lánynál?
Előre is köszi!
Feltettek egy kérdést, amelyre én megadtam a szubjektív válaszom. Demokrácia van, jogom van véleményt nyilvánítani, és törvényesen kimondhatom, hogy undorítónak tartanám komoly kapcsolat szempontjából, ha egy nőnek túl sok partnere volt. Ennyi.
Nyilván ha a Kérdezőt nem zavarja a múlt, akkor hajrá. Szerencsére ehhez is mindenkinek joga van: saját maga dönteni a párválasztási preferenciáiról.
Azt kérdezte, hogy érdemes-e olyan lánnyal kezdeni. Én megadtam az egyéni válaszomat, hogy szerintem nem, mert taszító az ilyen múlt.
Na de ne ragozzuk ezt túl. Szép napot!
16-18 éves koromban nekem is volt ilyen időszakom. Egyikkel se feküdtem le, csak összejöttem velük a discoban, aztán 1-2 hétig elvoltunk. 20 év felett ez elmúlt, jött az első komoly szerelem.
Az se biztos, hogy a lány lefeküdt ezekkel a srácokkal. De még ha meg is tette, simán változhatott ő is.
Ez semmit se jelent. Simán lehet, hogy mindezek ellenére, összesen 2-3 pasi volt akivel lefeküdt.
Beszélgess vele, talizgassatok, és majd kiderül. Mármint nem elsősorban az, hogy hány pasival volt (ami szerintem kb lényegtelen), hanem, hogy megvan-e a kémia, az összhang, lehet-e belőle kapcsolat, stb.
Az ember sosem úgy megy bele egy kapcsolatba, hogy előre elképzeli, meddig fog tartani. Azt majd hozza az élet.
19
Ez tipikusan az a szöveg amit a legszánalmasabb emberek szoktak mondani. "Hát csak azért fikáznak engem mert én elértem valamit az életben ők meg nem". Mondja ezt úgy, hogy mondjuk az alkalmazottjait szarért, hugyért melóztatta vagy épp kipeckelte a család többi tagját az örökségből stb stb. Amikor meg valakinek nem tetszik akkor jön az érv, hogy ő semmit nem ért el úgyhogy biztos csak irigy mert nekem van ilyen, olyan papírom vagy drágább a kocsim stb stb.
Jó ezzel vigasztalnia magát a sok szar embernek, hogy amúgy mindenki ilyen szar lenne, ha tehetné, de a valóság az, hogy ez nem így van. Ezt pedig nehéz lenne feldolgozni, hogy másnak vannak elvei és gerince, így marad az alap sztori:) Nem véletlen van olyan csinos nő, aki nem vén faszokat pippant le egy repülőn, hanem mondjuk orvosként dolgozik és van olyan nő aki szerint a ló néz, a csikó lát és lepappintja 1-2 fideszes papa farkát:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!