Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes lehet egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet egy olyan lánnyal ismerkedni, akinek 15-18 éves kora között volt vagy 20 barátja?

Figyelt kérdés

Azt nem tudom, hogy mennyivel feküdt le, én 15 éves korától 18 éves koráig ismertem és annyit tudok, hogy nagyon sok barátja volt…

Heti szinten szakított az egyikkel és jött össze a másikkal, de sokszor régiekkel is kibékült.

És már 15 éves korában is tett utalást arra, hogy lefekszik a barátaival.

Én akkor voltam 18, és még szűz voltam és nálam is próbálkozott, de akkor elutasítottam…

Viszont attól még, hogy akkora az éppen aktuális barátjával szexeltek is, még nem biztos hogy mindenki mással is.

De mondjuk nekem mindig az volt az megérzésem, hogy igen…

Most 23 éves vagyok, 2-3 éve nem hallottam erről a csajról, Ő most 20 éves és egy egyetemre járunk és belementem hogy bejelöljön egy közösségi oldalon.

Nem tudom, hogy miért, de nekem mindig is tetszett. Igen, ennek ellenére utasítottam el…

Nem csak külsőre tetszett, de valamennyire érzelmileg is vonzódtam hozzá, sőt úgy még inkább és ahhoz képest komoly szinten hogy amúgy sosem voltunk barátok, csak ismerősök.

Nem tudom, hogy miért…

Viszont már elfelejtettem, de most ahogy újra találkoztam vele, érdekes érzés fogott el, érzelmi flashback.

Nem tudom, hogy még “ribis” e, mint régen, pont ez a kérdésem lényege…

Szerintetek aki régen ennyire könnyűvérű volt, az megváltozhatott?

Például ha be próbálkoznék nála komoly kapcsolattal és összejönne, akkor létezhet e hogy minden jól megy?

Vagy az ilyen csajok nem tudnak hosszabb ideig megmaradni egy monogám kapcsolatban?

Esetleg hűtlenkedésre is kell számítani egy ilyen lánynál?

Előre is köszi!

2021. okt. 11. 08:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
70%

#20: netto hülyeségeket írsz. Mert ugye olyan nincs, hogy csinos nő orvosként dolgozik... de mire lediplomázott, 15 és 25 éves kora között szexelt mondjuk 15 pasival. Ami mellesleg 10 év alatt nem is olyan durva...

Te sem vagy különb azoknál, akiket ismeretlenül fikázol, mert attól, hogy a "gerincesség" álarca mögé próbálsz bújni, legalább olyan gyűlölködő és kirekesztő vagy.

Mert ugye csak a két véglet létezik, a csinos orvosnő (aki szinte szüzen ment férjhez), meg a ribizli, aki "vén faszokat pippant le meg fideszes papa farkát".

Szánalmas ez az egysíkú és bugyuta gondolkodás.

2021. okt. 11. 13:51
 22/37 anonim ***** válasza:
16%

De éreztem, hogy lesznek még fikázó kommentek, akik nekiállnak gyalázkodni, ha egy férfi nem nézi jó szemmel a színes múltú nőket :)

Mondd már meg te drága, hogy az téged miért zavar, hogy egyes férfiakat ez zavarja? Miért érezted szükségét annak, hogy hosszas kommentben gyalázkodj emiatt? Hmmm?

Tudod, az ember még az autóból is olyat szeret venni, aminek minél kevesebb tulajdonosa volt, és nincs széthajtva... 🤷‍♂️ Akkor a párkapcsolati döntésben (ami sokkal fontosabb) miért kéne jó szemmel nézni a színes múltat?

29/F

2021. okt. 11. 14:01
 23/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell!!! Csak ítélkezni sem. Tovább keresni olyat, aki megfelelő.
2021. okt. 11. 14:06
 24/37 anonim ***** válasza:
44%

21

Ja igen a te szöveged az irigységről azért baromi reális:D Tényleg nem a legszánalmasabb hülyék szokták ezt felhozni. "Azért utálnak, mert szép vagyok" Na ez kb az a szint, véletlenül sem azért mert egy gyökér vagy:D

Igazából miért is baj az neked, hogy az adott személy eldönti, hogy neki mi sok? Jaaa mert akkor más világképe szerint nem lennél annyira megnyerő és akkor már egyből borulna a bili? Egyből ő a kirekesztő és a bigott sőt irigy erre az eredményre?:D

Az ilyen nők azok akik a legjobban titkolják a partnerük számát. Rettegnek attól, hogy kevesebb lesz ettől az értékük és direkt kevesebbet mondanak:D Az egyik oldalon büszkén hirdetik a szexualitás megélését a másik oldalon meg titkolnak mindent ami ezzel kapcsolatos, nehogy valakinek emiatt ne kelljenek:D Érzed azért a kettősséget remélem:D

Az meg, hogy valakinek nem jön össze és csak irigykedik azért kész röhej:D Ha másnak nagyon nem megy, de igénye van rá akkor elmegy kvázni és egyből ugranak a számok csak mégse csinálja ezt a többség:D

Amúgy meg 15 pasi 10 év alatt nem sok? Hát kinek mi.

Az, hogy te jó partinak tartod azt a pasit aki 10 év alatt 50 csajt dugott meg az nem az én szégyenem, ha ilyen tekintetben te leszarod. Viszont akkor meg másoknak engedtessék meg, hogy ne jöjjön össze olyan faszivel aki ilyen számokat tudhat a magáénak. Ugyan ez igaz nőknél is, de valamiért sose láttam/hallottam még faszit panaszkodni erről, hogy mekkora szemétség is ez, a másik oldalról viszont megy a rinya a carpediem típusú nőknél:)

2021. okt. 11. 14:13
 25/37 anonim ***** válasza:
55%

szines mult:Ddd

istenem ezek a gyokersegek. latszik, hogy eleg egyugyu gondolkodasod van, ha szerinted az emberi kapcsolatok az autovasarlashoz hasonlitnak meg ketfele no van: az erkolcsos orvos es a mindenkit leszopo ribizli. ha mar az autokat hoztad fel peldanak: egyetlen ember is szethajthatja es lestrapalhatja aztaz autot, ha nem ert hozza es nem erdekli.

en csak leirtam, hogy altalaban el all amogott, ha valaki ennyire mocskolodik, hogy ‘szines mult’ igy meg ugy. es a kitoresedbol itelve nalad valoszinu az egyik be is talalt.

2021. okt. 11. 14:13
 26/37 anonim ***** válasza:
71%
Mindenki eldöntheti, hogy neki mi a sok. Ugyanígy a nő is, a partnerei számát. Én nem titkoltam sosem, de nem is hírdettem, mert senkinek semmi köze. Ha emiatt nem kellek valakinek, na bumm. És azért csak a nőket hallod erről "rinyálni" mert általában a férfiakat nem ribizik le, ha több partnere volt, csak a nőket ítélik el emiatt. De nekem teljesen mindegy ki mit gondol kiről, mindenkinek joga van hozzá. Ahogy nekem is lefeküdni 100 pasival ha ahhoz van kedvem. Az, hogy emiatt van aki nem jönne össze velem, nem tart vissza mert egyedül is baromi jól érzem magam és nőkkel is szívesen ismerkedek. Szóval nincs mit veszítenem :D
2021. okt. 11. 14:21
 27/37 anonim ***** válasza:
71%
Ja és nem más határozza meg az értékem, hanem én saját magamnak. Ha én nem tartom magam kevesebbnek, nem is leszek az, max a te szemedben de az meg hidegen hagy.
2021. okt. 11. 14:22
 28/37 anonim ***** válasza:
82%

24: es az esetleg nem fordul meg a beszukult agyadban, hogy valaki nem volt sok ferfival, tehat nem a ‘sajat ertekenek csokkenesetol’ fel, egyszeruen csak nem szereti az itelkezest es az undorito, felsobbrenduskodo alszent frocsogest?

en pl. 24 voltam, amikor elvesztettem es azota se voltam tul sok pasival, megis a belem kifordul, amikor emberek a ‘szines multrol’ okoskodnak meg huzzak a szajukat’ hogy ‘ez tuuuul sok’. tehat nem a sajat megitelesem feltem, egyszeruem hanyok a magadfajta alszent, korlatolt nyomorekoktol.

2021. okt. 11. 14:26
 29/37 anonim ***** válasza:
29%

25-ös, te ugyanazt olvasod, amit én leírok? Jó beszélgetésben vagy te egyáltalán? Másold már be azt a részt, ahol szerinted "kitörés" volt? :D

Na másodszor is leírom. Lassan olvasd:

Feltettek egy kérdést, amelynek témája egy színes múltú nő (ennél finomabb kifejezést már nem ismerek).

Adtam egy szubjektív választ, hogy nekem az taszító lenne egy nőben komoly kapcsolat céljából.

Te meg nekiállsz személyeskedni és acsarogni.

Amúgy az leesett, hogy ketten képviseljük ezt a véleményt a kommentszekcióban?

És mégegyszer mondom: nyugodtan szexelhet egy nő akár naponta három új pasival is, az ő szabad döntése.

A férfiaknak viszont joguk van véleményt alkotni erről és elutasítani az ilyen nőt.

Végül egy kérdés:

A "színes múltú" nőket nem kezditek el elemezni és személyeskedni, hogy miért dugott össze-vissza. Akkor egy erről véleményt alkotó férfiról miért teszitek ezt?

Ugye érted mi a probléma? Ha rólam, mint a jelenségről véleményt alkotó férfiról te negatív kritikát alkotsz ismeretlenül, akkor illene a másik oldalról is kritikát alkotnod.

2021. okt. 11. 14:32
 30/37 anonim ***** válasza:
22%

"És azért csak a nőket hallod erről "rinyálni" mert általában a férfiakat nem ribizik le"

Nyugodtan lehetne mondani a férfiakra az azonos kifejezést, de ha nem hát nem:)

Az meg, hogy a te szemedben mi az értékes azt te döntöd el, azt meg, hogy az én szememben mi azt meg én. Abba nekem semmi beleszólásom nincs, hogy te mit tekints annak, ahogy neked se abba, hogy én mit tekintsek annak. Viszont az én részemről ilyen nem történt, a tiédről meg egyből jön a bigott és egyéb hülye jelzők. Azt valóban írtam, hogy szembesülnél azzal, hogy másnak ez lehet baromira nem bejövő, de ezzel újat nem mondtam szerintem.

28

Te is baromi komoly vitapartner lehetsz, mint a legtöbb hülye aki egy kontextusból kiragad egy részt, de az egészet egyben képtelen értelmezni. Olvasd el még párszor hátha úgy képes vagy egy bekezdést egyben értelmezni, nem csak a mondatokat külön külön:)

Vázolva leírom, hátha úgy esetleg képes vagy felfogni:) Nem azt írtam, hogy azt nem lovagol meg 100 f@szt mert fél az értékének a csökkenésétől, hanem aki 100 f@szon lovagolt nem meri beismerni mert fél attól, hogy más mit gondol majd mondjuk a következő kiszemelt:)

Amúgy kíváncsi lennék mitől álszent amit fröcsögök:) Támaszd már alá kérlek, mert szavakkal dobálózni nem nehéz, egy 5 éves gyerek megteszi:)

Lehet hányni bármitől anya. Nem kerülsz piedesztálra mert nem fütyid van. Álszent pedig inkább ez a szöveg amit nyomsz. Érdekes a saját preferenciáid nem nyomod, hogy milyen gusztustalan, felszínes stb stb sallangok. Simán kinézem belőled, ha valaki mondaná, hogy ő nem jön össze kövér nővel akkor ott is elkezdenél rinyálni a felszínességről:D Nehogy valaki olyat mondjon ami neked nem tetszik:D

2021. okt. 11. 14:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!