Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Miért nem kívánom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? Miért nem kívánom a sz.exet?

Figyelt kérdés
Két éve megismerkedtem egy sráccal. Randiztunk (kb 3-4 hónapig, ahogy a munkája engedte), majd sze.x is volt. Kb egy év után (tavaly tavasszal) elkezdte lemondogatni az általa ajánlott tali időpontjait. Tavaly május-június nekem apu miatt nem volt jó (beteg lett, majd elhunyt). Azóta nem beszéltem ezzel a sráccal, de most feltűnt ismét (csak pár percre találkoztunk, míg vonatra várakoztunk). Nem értettem, hogy mit szerettem benne, hisz akkor sem tetszett a hosszú haj (azóta raszta lett). Tavaly közben megismerkedtem mással, aki apu betegsége, halála alatt támogatott, vele nem volt sze.x, csak beszélgetés, lelkizés. Valahogy nem érdekel a testi kontaktus. Mi lehet ez? 28 éves vagyok ha ez számit.
jan. 22. 08:13
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
A gyász okozhatja.
jan. 22. 08:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Elötte sem volt érdekes számomra
jan. 22. 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Valószínűleg aszexuális vagy.
jan. 22. 08:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan pasikkal találkozol akik kémiát váltanának ki.
jan. 22. 08:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amig meg nem talalod a neked megfelelo ferfit, nem pasit hanem ferfit! Addig igy fogsz erezni.
jan. 22. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha senkivel nem tudnád elképzelni?
jan. 22. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy belé szerelmes és nincs szexuális vonzalom se. Csak egy érzelmi mankó az ember. Szerintem te is érzed ezt. Viszont ha "meggyógyult a sérülésed" te is érezni fogod nem kell mankó és csak eldobod.
jan. 22. 09:19
 8/10 A kérdező kommentje:
#6 hogy érted?
jan. 22. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
De amúgy, tehát egyedül kívánod a szexet vagy valaha kívántad, hiányzik? Ha nem, akkor amúgy is nagyon alacsony a libidód. Ha ez változott, akkor a gyász miatt vagy depressziós.
jan. 22. 11:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Elötte sem kívántam. Érdekelt, hogy milyen, de nem kivántam sose.
jan. 22. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!