Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem van igazam,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem van igazam,hogy lányoknak több esêlye hogy be palizon?

Figyelt kérdés

Gondoljunk bele,hogy mai csajoknak elég annyi hogy kis smink,jó ruha+Kedves aranyos, plusz tud viselkedni.

És elég annyi,hogy kinêz egy palit,aki normális,és csak elkezd beszélgetni vele,és bele gondolunk hogy csak annyi elég ha egy hét alatt mindig váltanának szót,és még interneten is beszélgetnek.

De másik szerepbe is bele bújuk,akkor már első perctől màr zaklatás,mert hogy mer az pali hozzá szólni az csajhoz,plusz nem egy szép fiú,akkor még annyi esélye legyen hogy 5 percig beszéljenek.

Meg erre kitérve,ha nem vagy egy szép fiú/Vagány csávó,akkor még azt a 5 percet se érdemled meg,mert egy lánynak csak kemény gyerekek meg az szép fiúk jönnek be.

Szerintetek van igazam?

Nem tudom,csak én ezt vettem észre.

18/F

#Csaj,csajozás,randi,lány,fiú, randizás
2021. okt. 5. 19:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

Egyértelmű. Egyre több "kísérlet" van hogy nőként férfi profillal regisztrál fel az illető átlagos kinézettel és katasztrofálisak az eredményei. Mindez tanult, világjáró, sportos profilként eladva is szenvedés, már 2. nap nem bírta a nő hogy mennyire semmibe nézik és neki 150%-ot kell beletennie az ismerkedésbe, a túloldalról pedig jön max. 5%.

Erre pedig jön hogy egy incel szr vagyok, a kérdés kiírójával együtt, mert az ő világukból ez nem látszik. Annyit kéne csak tenni, mint a fenti példában, hogy nőként felmegy férfi profillal és megpróbál ismerkedni, rögtön olyan virtuális pofonokat fog kapni, hogy sírva törli az appot pár nap után. Élőben pedig több leszbikus is elmondta már, hogy az ismerkedések siralmasak a nőkkel, de ilyenkor ők is szexista szrnak vannak beállítva és az agyhalottabb réteg akár követeli, hogy az L-t vegyék ki az LGBTQ összegzőből.

Az általános megítélés még mindig az, hogy egy beszri szr vagy ha nem mersz odamenni a nőhöz - hogy neki ne kelljen esetlegesen megszégyenülnie, ilyenkor nincs kijátszva az egyenlőség kártya, ilyenkor ez egy férfi szerep lesz.

2021. okt. 5. 19:58
 12/18 anonim ***** válasza:
62%
Miért a vevő a hülye, ha szar az áru?
2021. okt. 5. 20:01
 13/18 A kérdező kommentje:

11-12

Jó,akkor legyen igazatok.

12

(Hát,nem tudom,én biztos nem 👉👌 félre,és elég átlagos az kinézzetem,plusz ha szemét 💩 ember lennék akkor biztos 0 barátom lett volna,meg na,most kinek kell verseny ló,ha vásárló egy egyszerű tanyasi ember)

2021. okt. 5. 20:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerinted a szar embereknek nincsenek barátaik? A szarok megtalálják egymást, és bandába verődnek.
2021. okt. 5. 20:22
 15/18 A kérdező kommentje:

14

Jó,de én se vagyok népi cserépedény.

Most kb mondhatod Pl:Ilyen vagyok,mert olyan vagyok, miközben még soha az életben se láttál.

2021. okt. 5. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Bizony. Viszont így a kérdésednek sincs értelme.
2021. okt. 5. 20:30
 17/18 Sunshinedoll ***** válasza:
62%
9 - én se csókolóztam még 18 évesen, mégse vertem magam, hogy biztos felesküdött ellenem a világ lol
2021. okt. 5. 20:51
 18/18 anonim ***** válasza:

En orultem volna, ha ilyen tudatos lettem volna 18 evesen.

Amugy a noknek csak fiatalon ilyen konnyu.... Utana meg az ajtot is rajukbasszak, aztan csodalkoznak, mert 18 evesen nem igy bantak veluk :D

37F incel

2021. okt. 6. 01:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!