Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem van igazam,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem van igazam,hogy lányoknak több esêlye hogy be palizon?

Figyelt kérdés

Gondoljunk bele,hogy mai csajoknak elég annyi hogy kis smink,jó ruha+Kedves aranyos, plusz tud viselkedni.

És elég annyi,hogy kinêz egy palit,aki normális,és csak elkezd beszélgetni vele,és bele gondolunk hogy csak annyi elég ha egy hét alatt mindig váltanának szót,és még interneten is beszélgetnek.

De másik szerepbe is bele bújuk,akkor már első perctől màr zaklatás,mert hogy mer az pali hozzá szólni az csajhoz,plusz nem egy szép fiú,akkor még annyi esélye legyen hogy 5 percig beszéljenek.

Meg erre kitérve,ha nem vagy egy szép fiú/Vagány csávó,akkor még azt a 5 percet se érdemled meg,mert egy lánynak csak kemény gyerekek meg az szép fiúk jönnek be.

Szerintetek van igazam?

Nem tudom,csak én ezt vettem észre.

18/F

#Csaj,csajozás,randi,lány,fiú, randizás
2021. okt. 5. 19:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem a saját sikertelenségedet próbálod úgy bállítani, hogy szegény szerencsétlan pasiknak milyen nehéz. Bezzeg a nőknek... Nem, nincs igazad. Minden ember a saját szerencséjének a kovácsa. Ha valaki alkalmi kapcsolatot keres, általában nem túl megerőltető találni valakit, másnem némi pia szükségeltetik. De ha valaki komoly kapcsolatot keres, ahhoz egyik nemtől sem elég csinosan felöltözni meg aranyosnak lenni.
2021. okt. 5. 19:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál, az oda-vissza igaz.

"nem egy szép fiú,akkor még annyi esélye legyen hogy 5 percig beszéljenek."

Egy nem szép lány ugyanígy jár a fiúkkal.

"mert egy lánynak csak kemény gyerekek meg az szép fiúk jönnek be."

Ha már így általánosítunk, akkor a fiúknak csak a bevállalós, szép lányok jönnek be, akiket nem kell heteken át fűzögetni hogy le lehessen feküdni velük.

2021. okt. 5. 19:27
 3/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nemtom, szerinted ezek a lányok kikkel paliznak be? Nem pasikkal? Nem ugyanannyi csaj palizik be, mint ahány pasi becsajozik?
2021. okt. 5. 19:31
 4/18 A kérdező kommentje:

1

Nem,nem azért mondom mert "Brü-hü-hü,mert még falu végi csajt se sikerül föl csípni",azért mert interneten,plusz valóságban is így látom hogy sokszor nem sikerül lányokkal cimbizni.

És végképp nem azért,mert Pl: Kanos vagyok,és hú de kinêztem azt a csajt.

2021. okt. 5. 19:44
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy így látod, csak azt mutatja, a csúnya lányokat te sem veszed számításba. Az ő életük nem ilyen.
2021. okt. 5. 19:47
 6/18 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon nem kéne ennek a gondolkodás irányába menni, mert az út végén az incel lét van. Még fiatal vagy, bármi lehet, ne vedd magad körbe az ilyen megkeseredett nézetekkel.
2021. okt. 5. 19:48
 7/18 anonim ***** válasza:
41%
Hát persze, mert amit te tapasztalsz (sikertelenség), az aztán minden pasira igaz. 😄
2021. okt. 5. 19:48
 8/18 A kérdező kommentje:

2

""nem egy szép fiú,akkor még annyi esélye legyen hogy 5 percig beszéljenek."

Egy nem szép lány ugyanígy jár a fiúkkal."

Hát,most erre 2 dolgot tudok mondani:

1.Ha csaj úgy nézz ki mint egy férfi(Saját tapasztalat),akkor nyilván.

2.Fiúk akik csak arra vágynak hogy szeressék,és törödjenek vele,akkor nem fog válogatni.

És ezt nem azért mondom mert Pl:Incelkedni szeretnék,csak sokszor ezt veszem észre.

2021. okt. 5. 19:49
 9/18 A kérdező kommentje:

7.

Pls no to stupid..

Nem tudom,de sokan vagyunk,akik még 16-17 vagy már 18 éves korukra még csókolózni se csókoloztak.

2021. okt. 5. 19:52
 10/18 A kérdező kommentje:

10

Inkább ne is válaszolj,ha nem tudsz normálisan..

2021. okt. 5. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!