Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet hinni egy élő "spermadonortnak"?
34 éves vagyok, se férjem, se senkim. Szeretnék egy gyereket, mert csak mennek az éveim.
Beszéltem erről egyszer egy pasival (már nem is tudom hogyan jött fel témának) és azt mondta ha akarom ő csinál nekem gyereket. És hogy ha akarom utána eltűnik az életemből. Nem követelőzne azért, hogy lássa, stb.
Szerintetek ez mennyire hihető? Mármint egy pasit ennyire ne érdekeljen a saját vére?
Amúgy helyes pasi (szóval az génörökítés szempontjából jó), de nem akarok tőle semmit.
Meg a másik az, hogy nem tudom mennyire mondhatta komolyan. Lehet, hogy csak viccelődött. Később gondolkoztam el azon amit mondott.
10 nem nem jo az sem.
Ez még nem.jelenti azt hogy apa nelkulisegre kellene gyereket vállalni azert mert masok részegeknek szulnek.
Az masok gyerekei.
A sajatodat kárhoztatnád inkabb..?
Az a baj ezzel, hogy szerintem a srác, akire gondolsz, nem úgy értette, hogy leadja neked pohárkában a mintát, és te meg slattyogj be vele a meddőségi centrumba, hanem úgy gondolta, hogy egyszer meghúz védekezés nélkül, aztán lelép. Amivel amúgy nem lenne gond, ha ebben persze te is benne lennél, csakhogy sokan hónapokon keresztül tudatosan próbálkoznak, mire egyszer összejön a baba, szóval hacsak nem vagy baromi szerencsés, ennyiből nem leszel "kisegítve" (legalábbis babával nem).
Én inkább mennék külföldre, ahol nincsenek ilyen elcseszett szabályok a mesterséges megtermékenyítésre vonatkozóan, és ott kérnék beültetést.
Sok sikert és boldog babázást a jövőben!
Mondtam, hogy csak olyan jutna?
Nem. :)
Példának hoztam fel, hogy az 100szor rosszabb, mint 1 szülő, aki szereti és megad neki mindent.
Az én időmbe már nem igazán fér bele a randizgatás, meg az évekig járogatás. 40 év felett vészesen csökken a teherbeesés esélye, de 35-ig lenne a legjobb! Meg ki tudja hányadik férfi lesz a megfelelő.
Ha meg a szánt szándékomat elmondom egy férfinak, család ésatöbbi, akkor megfutamodnak.
15#
Nem tudsz mindent megadni. APÁT NEM TUDSZ VÁSÁROLNI. Tenyészcsődört igen, de az nem ugyan az."Az én időmbe már nem igazán fér bele a randizgatás" De a gyereknevelés az meg tuti. Hányinger vagy. Semmivel sem vagy különb mint az a gazdag pasi, aki egy általa kiválasztott nőből (tenyészkanca) kinyert petesejtet a saját spermájával megtermékenyíti és egy béranyával kihordatja. A nurse meg majd felneveli.Tudod neki meg kell egy örökös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!