Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet hinni egy férfinak általánosságban aki ismerkedni szeretne és azt mondja hamarosan el fog válni a feleségétől, csak a közös gyermekük miatt vannak még együtt?!
Semennyire. 90 % ban nem akarnak válni,mert kényelmes, otthon a feleség mos főz stb,szerető meg szexet plusszt ad..
70F
Ne kössük egy adott nemhez ezt a kérdést!
Az ilyen "válófélben vagyok" / "szakítófélben vagyok" / "úgyis rossz a kapcsolatunk" / stb. dumák 98%-a nem több üres ámításnál.
Általában azok játsszák ezt be, akiknek tényleg egy hulladék a kapcsolatuk, de egyébként eszük ágában sem lenne ezen változtatni. Hogy miért? Mert mondjuk rohadt kényelmes, hogy van, aki főz/mos/takarít rá. Vagy mert rohadt kényelmes a közös házban lakni. Netán mert azért csak van kit d*gni.
Nem kétlem, hogy tényleg vannak, akik komolyan gondolják, de a döntő többségnek ez csak egy jó kamu.
És szerinted ha a kiszemelted csak a közös gyerek miatt nem vált még el, akkor mikor fog? Mert nem hiszem, hogy a "közös gyerek" 1-2 éven belül már ne lenne közös. ;)
Valahogy nem tudom elhinni, több okból kifolyólag is. Például 3 hónapja jöttek haza egy közös nyaralásról ez így ellentmondásos.
Másoknak milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
3. Es 5. Vagyok.
Nagyon sok hasonló sztorit hallgattam már meg a kolléganőimtol és a baratnoimtol is. Statisztika következik: EGY SEM végződött happy and - del. Szóval ne legyenek illuzioid.
Válás után esetleg.. De szigorúan utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!