Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lehet hinni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet hinni egy férfinak általánosságban aki ismerkedni szeretne és azt mondja hamarosan el fog válni a feleségétől, csak a közös gyermekük miatt vannak még együtt?!

Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 23:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki leírta a tapasztalatatát. Nem akarod elhinni, más választ vársz?

Az van válófélben, akik már külön is költöztek, beadták a válást, csak arra várnak, hogy a bíró hivatalosan is kimondja.

Akik együtt mentek nyaralni pár hete, és minden este egy ágyban alszanak, az nincs válófélben. Ott lehet, hogy a feleség arról se tud, hogy ők válni fognak.

Hagyd ezt a pasit, sírás lesz a vége.

2020. jún. 12. 00:31
 12/36 Savlekotő ***** válasza:
97%

Szóval közösen nyaralnak,annyira rossz a viszony.. Ne dőlj be,évekig fog hitegetni,közben nem lesz válás csak újabb és újabb kifogás és heti 2 xer veled is lesz ez az.

70F

2020. jún. 12. 00:33
 13/36 A kérdező kommentje:

Igen januárban jöttek haza Spanyolországból ha jól emlékszem Malaga-n voltak szülinapot ünnepelni.

Azt állítja külön - külön szobában laknak egy házban és évek óta nincs semmi szex közöttük.

2020. jún. 12. 00:44
 14/36 anonim ***** válasza:
97%
Én sem bíznék benne. Azt mondták nekem egyszer, hogy annak kell hinni, amit a másik tesz, és nem annak amit mond.
2020. jún. 12. 00:44
 15/36 A kérdező kommentje:
Bocsi, kicsit több mint 3 hónapja (nem tudom pontosan) de a lényeg hogy nem olyan régen.
2020. jún. 12. 00:45
 16/36 anonim ***** válasza:
94%

"Azt állítja külön - külön szobában laknak egy házban és évek óta nincs semmi szex közöttük."

Igen, mind ezt szokták állítani. 😂😂

2020. jún. 12. 00:47
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tanácsolom Neked, ne legyél egy könnyen megkaphato buta nő. Legyél onerzetes, es tartsd magad többnek annál, hogy egy nos férfi szeretője legyél évekig, aki egészen biztos, hogy nem fog elvalni soha.

Nézd meg... Tart e annyira értékesnek Teged, hogy ténylegesen megteszi es elvalik... Aki komolyan gondolja, vagy szerelmes, az kitart. Ha szeret, megteszi. Ha nem, akkor csak szex kell neki... Megkapja majd valaki mástól. Nem bonyolult a ferfilelek.

2020. jún. 12. 00:51
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak a legnagyobb mesemondók. Ha neked jó, hogy lesz egy másik nő is az életében- hajrá! Ha viszont nem, akkor felejtsd el. Keress olyat, akinek se felesége, se gyereke.
2020. jún. 12. 02:35
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Hány meg hány ilyen sztori volt a gyakorin, és mennyinek lett az a vége, hogy a feleség (akivel persze nem szexel, meg külön szobában alszik) terhes lett tőle, így inkább vele maradt, lemondott a válásról. Közben meg a feleség semmit észre nem vett, mert a színjátékos férj csak kifelé panaszkodott, hogy sajnáltassa magát és feloldozást nyerjen a megcsalás alól, mialatt az életét élte mint mindig (lsd nyaralás)
2020. jún. 12. 05:19
 20/36 DakotaDamon ***** válasza:
100%

Egyszer kezdtem nős pasival - nyilván borzasztó volt az ő kapcsolata is. Ott gyerek nem volt szerencsére. Kb. két hónapon belül tényleg elváltak, de még az se volt zöld út. Ment a hiszti mindkét oldalról, a köpködés és fújolás. Szóval a válással se lett mindennek vége igazán.

Mindezek után kb. fél évvel még meg is próbált visszamenni az exfeleséghez a hátam mögött.

Nekem ebből annyi lett végül a konklúzióm, hogy anyám jól mondta: "Nős pasival csak kufircolni szabad." Többet te se akarj tőle, mert valószínűleg nem kapsz.

2020. jún. 12. 06:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!