Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lehet hinni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet hinni egy férfinak általánosságban aki ismerkedni szeretne és azt mondja hamarosan el fog válni a feleségétől, csak a közös gyermekük miatt vannak még együtt?!

Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 23:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
26: Ez nem mindig van így, anyukámhoz átköltözött a fiúja, mikor már megengedte neki. De elválni 30 év alatt sem vált el.
2020. jún. 26. 06:47
 32/36 anonim ***** válasza:
58%

A kérdésben csak az van,hogy ismerkedni szeretne. Az nagyon nem azonos azzal,hogy a kapcsolat összeköltözés szintjén áll.

Bár sosem értem aki hosszú idő után se képes arra,hogy hivatalos úton elváljon. Számtalan következménye van egy fel nem bontott házassági köteléknek ami miatt magyarázkodnia kell. Az érzelmi részén kívül persze.

2020. jún. 26. 13:09
 33/36 anonim ***** válasza:
17%
A durva hogy én tök szingliként is válófélben szakítófélben lévőnek hazudom magam mert úgy értékesebbnek számítok a nők szemében
2020. jún. 26. 18:08
 34/36 anonim ***** válasza:
33-as,és így viszed tovább a bemutatkozást? Ne viccelj már,hazugság hazugság hátán. Aki meg akar Veled ismerkedni szingliként is ismerkedne,viszont ha rájön,hogy kamuzol rögtön dob.
2020. jún. 26. 19:31
 35/36 anonim ***** válasza:
Eleve olyan nővel nem kezdenék, aki kapcsolatban van, így idáig el se tudunk jutni. Undoritonak találom, ha házas emberek probléma megoldás helyett inkább máshol keresnek szexet. Egy kapcsolatot zárj le, utána kezdj újba. Aki ilyet tesz, könnyedén megteszi majd veled is, ha egyáltalán összejön veled.
2020. júl. 5. 06:58
 36/36 anonim ***** válasza:
Az én férjemnek hihetnél. Bár néha már én se hiszek, mert kb. 1,5 éve ígéri, hogy beadja a válásra a papírokat. Még le is ültünk megbeszélni a különélésnél, hogyan jönnénk ki anyagilag. Akkor olyan kilátástalan volt a helyzet, hogy a kérdést elnapoltuk. De a mi esetünkben aláírom, hogy szex sincs évek óta. Viszont neki nincs senkije. Látom rajta. Le van amortizálódva.:(
2020. júl. 5. 22:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!