Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lehet hinni egy élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet hinni egy élő "spermadonortnak"?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, se férjem, se senkim. Szeretnék egy gyereket, mert csak mennek az éveim.

Beszéltem erről egyszer egy pasival (már nem is tudom hogyan jött fel témának) és azt mondta ha akarom ő csinál nekem gyereket. És hogy ha akarom utána eltűnik az életemből. Nem követelőzne azért, hogy lássa, stb.

Szerintetek ez mennyire hihető? Mármint egy pasit ennyire ne érdekeljen a saját vére?

Amúgy helyes pasi (szóval az génörökítés szempontjából jó), de nem akarok tőle semmit.

Meg a másik az, hogy nem tudom mennyire mondhatta komolyan. Lehet, hogy csak viccelődött. Később gondolkoztam el azon amit mondott.

2021. szept. 20. 19:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
3%

Pénzes csaj vagy? Csak azért, mert aztán simán bezsarolhat a baba miatt. Láthatás, gyermekelhelyezés,...

Inkább keress egy kanos gimis srácot!

2021. szept. 20. 19:25
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Kérés nélkül is rengetegen csinálják ezt, miért ne vállalhatná valaki szánt szándékkal?
2021. szept. 20. 19:25
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pénzes. Normális élek, illetve van annyi, hogy ellássak egy gyereket, de ennyi.
2021. szept. 20. 19:26
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Marmikot barkivel tudsz ilyent csinalni. Buliba osszeszeded, megmondod h pirulat szedsz, hagyod h teherbe ess...
2021. szept. 20. 19:28
 5/18 anonim ***** válasza:
42%

Kedves Hozzászólók!

Itt nem az a kérdés, hogy esetleg majd a pasi akarná "bezsarolni" (milyen szó ez?🤔), hanem a nő fog gyerektartást követelni! FÉRFIAK! Ne legyetek naívak! Én az voltam!

2021. szept. 20. 19:36
 6/18 anonim ***** válasza:
77%

Ennyire nő nem lehet buta.

Soha nem vállalnék így gyereket. Nem bíznék meg senkiben hogy nem fog bejelentkezni egyszer majd a gyerekéért. Mondjuk amikor már nagyobb és nincs vele gond mint egy babával. Pert indít hogy elismerhesse és elvihesse a nagyszülőkhöz az unokát. Idegenek formálnának rá jogot.

Vagy ha nem is kéne neki gyerekként, felnőttként megkeresheti és összezavarhatja. Idős korában el akarná tartatni magát hogy az apád vagyok.

Jó, elkalandoztam. De mindenre fel kell készülni. Nem szülnék így gyereket soha. Spermabank.

2021. szept. 20. 19:36
 7/18 anonim ***** válasza:
44%

Igen, ez az egész helyzet nem lenne megfelelő, főleg nem a gyereknek.

Egy gyereknek mindkét szülőjére szüksége van.

2021. szept. 20. 19:40
 8/18 anonim ***** válasza:
29%

Egy gyereket kapasbol arra itelnél hogy ne legyen apja..?

Szep kis "anya"..

2021. szept. 20. 19:44
 9/18 anonim ***** válasza:
#8 igen, ha nem talál valaki apának megfelelőt, szorítja az idő és akar gyereket. Erre van a spermabank.
2021. szept. 20. 19:48
 10/18 A kérdező kommentje:

8-as, mert egy verekedős, ordibálós, részeges, marha, szqrok bele apa jó?

Nem az a lényeg, hogy legyen apja, hanem jó emberek neveljék. Én szeretném nagyon.

Itthon nincs idegen donor beültetésére lehetőség.

2021. szept. 20. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!