Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne már hinni hogy a helyes pasik sose lesznek hűségesek, ösztönösen működnek így?
Pedig vannak köztük hűségesek. Pont azok, akik nem mutogatják úton-útfélen, hogy mekkora férfiak. A legtöbb férfi azért kúr félre, mert kell a kis labilis férfiasságának a kapcsolattal együtt. Nekem alapvetően alacsonyabb libidójú, elvontabb (=a hobbijukba belebuzult) párjaim voltak. Egyikről sem tudok, hogy félrement volna mellettem, a mostani párommal kettőnk közül én nézem meg a nőket, ő meg bamba, mint a fene... Néha nem is akarom elhinni, hogy van ilyen. Inkább játszik, barkácsol, elmegy futni akár velem, akár nélkülem, szerelős videókat, sorozatokat nézeget. Ritkán is szexelünk, ezért valószínűleg sok nő sirdogálna (például az exe is). De nekem ez a nyugalom mindent megér.
Csak sokaknak ez az antiférfi. Meg ma már én is el vagyok hordva mindennek, ugyanezen okokból. Hát akkor csak csináljátok.
Szerintem is sokan vannak akik nem. Vagy most további bizonygatást akarsz hogy márpedig minden férfi megcsalja a feleségét?
Amúgy meg attól hogy sikeresek és szépek még lehetnek problémáik. Nem mondom hogy normális a megcsalás pláne egy barátnő a család mellett az végképp gáz, csak soha nen értettem mikor azzal jönnek hogy dehát szép a felesége. Igen lehet hogy szép de lehet száz problémájuk amiről te nem tudsz.
Ki akadályoz,hogy elhidd?
Mindenki azt hisz,amit akar.
Vonulj kolostorba.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!