Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rengeteg csúnya lányt látni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteg csúnya lányt látni helyes arcú férfival. Ti is észrevettétek? Sokszor nem is értem, hogy volt képes összejönni ez a helyes srác azzal a külsőre alsó 30 %-os lánnyal.

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Én meg rengeteg szép lányt látok csúnya arcú fiúval...
2020. júl. 7. 18:13
 2/11 anonim ***** válasza:
3%
Valószínűleg a pénz állhat a háttérben, ott van Vajna Timi esete, ő sem a szerelemből volt a pocokkal!
2020. júl. 7. 18:17
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Mert van, akit nem érdekel a szépség?

Választasz egy szép lányt, de fél év múlva késsel rontasz rá, mert egyszerűen kibírhatatlan.

2020. júl. 7. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt még ugye kiírod párszor? Én most olvasom vagy 4. alkalommal.
2020. júl. 7. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem vettem észre de az tök egyértelmű ebből a 2 sorból is, hogy te miért nem kellesz a kutyának se.
2020. júl. 7. 18:45
 6/11 anonim ***** válasza:
30%

Egy nem túl szép nővel összejönni biztonságot és kényelmet jelent egy férfinak. Az ilyen nők, különösen ha tudatában is vannak annak, hogy nem túl szépek, egyrészt mindent megtesznek, hogy megtartsák a jóképű férfit, ezért belemennek kemény kompromisszumokba is; másrészt kisebb az esélye, hogy más férfi felé kacsingassanak, így az adott férfinak nem nagyon van oka félnie. S akkor arról nem is beszéltünk, hogy attól, hogy valaki nem szép, még lehet elragadóan bájos is, valamint a szexuális életben is ügyes.

Ezzel szemben ha valaki olyan női társat választ, aki után megfordulnak az utcán, az jóval kevésbé érezheti magát biztonságban és több kompromisszumot kell kötnie, hogy megtartsa. Ez sokkal egyenrangúbb kapcsolatot igényel, hiszen a nő bármikor, különösebb kockázatvállalás nélkül otthagyhatja, mert könnyen talál magának egy másik jóképű férfit.

2020. júl. 7. 18:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
és utolsó, ugye borzasztó fenyegető dolog lehet egy egyenrangú kapcsolat.
2020. júl. 7. 19:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Előfordult hogy valaki azt kérdezte tőlem "Mi tetszik benne?"

Olyan pasi volt, akit ismeretlenül nem nézek meg az utcán.

Nem minden a külső. Ha szeretsz, kedvelsz valakit, szebb lesz számodra. Láttam az apró dolgokat rajta, amik tetszettek, a szemét, a száját, a fülét, akármit. 1,5 évig voltunk együtt, azért szakítottunk mert megunt.

Volt más is, akit első ránézésre konkrétan undorítónak találtam. De addig próbálkozott, míg össze nem szedett magának, és az egyik legjobb szexuális élményeim köszönhetem neki.

Egyébként én is kiakadok néha, hogy egy "ilyen faszinak", hogy lehet "egy ilyen nője". De az a helyzet, hogy nem másokra (és nem is rám🙄) tartozik, ki mikor kivel és milyennel van együtt.

22/N

2020. júl. 7. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Örülj neki. Kizárásos alapon a szép lányok megmaradnak a hozzád hasonlóan ronda pasiknak.
2020. júl. 7. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:
#7: Nekem személy szerint nem fenyegető az egyenrangú kapcsolat, sőt! De az egyenrangú kapcsolatokhoz, hogy működjenek, sok odafigyelés, empátia, tapintat és kompromisszumkészség kell. Ez pedig sajnos elég sok férfinak jelent túl nagy kihívást, s ha nem muszáj, akkor ők inkább nem vállalják be és inkább olyan kapcsolatot keresnek, ahol ők vihetik a prímet.
2020. júl. 7. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!