Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szoktak megnézni a nők, az azt jelenti, hogy nem nézek ki jól, nem vagyok helyes?
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 10:10
1/9 anonim válasza:
Ezt így nem lehet egyértelműen megmondani.Lehet,hogy nincs baj a kinézeteddel,csak nem akarnak feltűnően megnézni.
2/9 anonim válasza:
Nem. Ez a férfiakra jellemző, hogy feltűnően megbámulnak. Ezért nem látod ezt nőktől. Ennyiből még nem tudsz megfelelő következtetést levonni.
3/9 anonim válasza:
Ha a nők megbámulnak akkor igencsak 10/10 vagy.😁
4/9 anonim válasza:
Szerintem is csak egy nőnél jelentené ezt. Egy férfinál talán azt érdemes figyelni, hogy amikor ő próbálja felvenni a szemkontaktust, rámosolyogni a nőkre, arra milyen reakciókat kap. De még ez is becsapós; én a nekem tetsző férfiaknál az ilyeneket kerülöm, max. akkor nézek rájuk, ha senki nem látja, és nem vagyok egyedül ezzel...
6/9 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy megbámult egy nő. Ettől eltekintve legfeljebb annyi szokott lenni, hogy valakivel többször is összeakad a tekintetünk egy-egy pillanatra, pl amikor vásárolni vagyok valahol, vagy utcán stb...
2020. júl. 1. 10:31
7/9 anonim válasza:
#6-os A nők nem is szoktak csorgó nyállal megfordulni a férfiak után, vagy megjegyzéseket tenni, legfeljebb ha 15 évesek, és csapatban vannak. Amit tapasztalsz normális, de ebből nem derül ki, hogy milyen a külsőd.
8/9 anonim válasza:
A lfszt nem. Utánam már fordult meg nő, sőt villamos megállóban is 4 sávos út másik oldalán úgy nézett mint aki még nem látott embert. A kedvencem meg a metro, nah ott meg dörgölődzik meg vigyorog. Szájbaverném mindet, mert mikor volt rajtam kis felesleg, nem akartak semmit, most meg mikor az ember kivan pattintva... Mocskos éhenkórász népség, jönne be az új házba tenni a szépet. Jöhet, 1 éjszakára, azt utána takarodjon mind1ik a szemétdombra ahova való.
9/9 anonim válasza:
Sétálok az utcán akkori párommal, cigánylányok jönnek szembe velünk, de ezek a jó kinézetűek, vékonyak, fiatalok. Megszólal az 1ik: Dikmá, micsoda szép sugár csávó, de megfognám a fütyülőjét :D Akkori párom csak nézett...
Nah azok őszinték :)
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!