Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez hasonló történeteknél ti tudtok 100%-osan hinni a nőknek?
" 18-19 évesen nekem volt egy bántalmazó párom. Alapból félig-meddig sajnálatból adtam neki esélyt, mert azt hittem, belül rendes (ronda volt és romokban volt az élete). Szanaszéjjel gyepálta az önbizalmam, és amikor kiálltam magamért, akkor a barátnőimnek írt regény hosszúságú üzeneteket, amikben akár altesti magánügyeket is megosztott és könyörgött nekik, hogy tegyenek helyre, ne hagyjanak szakítani, és megpróbálta meggyőzni őket, hogy ő aggódik értem, mert nem vagyok tiszta fejben, egyik napról a másikra, random szakítottam (miközben már hónapok óta veszekedtünk, napi szinten qrvázott le), aggódik, hogy kijött rajtam valami mentális betegség.
Miután végleg szakítottam, majdnem fél évre rá alakulóban volt kapcsolatom egy ismerősével, amolyan haver féle, és akkor ő biztosra vette, hogy én már csaltam vele (csak mert a kapcsolatunk alatt tényleg beszélgettem a sráccal, de semmi nem volt), ótvaros riherongy vagyok, meg én őt átvertem, mert megígértem, hogy kihúzom a sz.arból, szeretetet adok neki, erre én csaltam, elhagytam, megaláztam.
Megint írogatott az ismerőseimnek, barátaimnak, olyanokat hazudozott, hogy nem mosakszom, és nemi betegséget adtam neki, bebolondultam, elkallódtam, nem tudom feldolgozni a szakítást és a lelkiismeretet, ezért beqrvultam, stb. Veréssel, megfojtással is fenyegetett.
Ebből semmi nem volt igaz. Soha nem csaltam meg és nem volt semmi a másik sráccal, amíg együtt voltunk. Amikor összejöttem vele, réges rég lezártnak tekintettem a vele való kapcsolatomat, az elvileg alapvető "illemhez" (ami szerint nem illik az exem haverjával összejönni) nem kívántam tartani magam, szerintem érthető okokból, úgy gondolom, ennyivel sem tartoztam neki.
A nőket azóta is gyűlöli és úgy adja elő, hogy ő még kegyes velem, hogy hagyta, hogy megússzam, és éljem az álszent életemet."
Szerintetek reális, hogy 100%-ban hűséges, tiszta, mentálisan egészséges, mégis így magára haragít valakit és ennyire előadja, hogy mocsok, miközben teljes kamu? Létezik ilyen? Vagy ez ilyen női becsület védelmező kamu?
Alapvetően hiszek, viszont ezen az oldalon inkább szolgálnak olyasmi célt az ilyen rémtörténetek (amiknek nagyrésze valóban igaz is), hogy növeljék az előítéleteket és szítsák a gyűlöletet a "nem előnyös külsejű" emberek iránt. Mert aki ronda, az csak gonosz lehet és pszichopata. Mintha nem lenne elég baj az adott embernek, hogy ronda, még meg is kapja ezeket a gyönyörű előítéleteket, 1-1 psycho idióta miatt.
Nagyjából ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor az életmódját hátrahagyó, normális cigány szívja meg a sok rémtörténet miatt amit a többi cigány művel, ezzel rontva az ő esélyeit is, holott ő nem tett semmi rosszat. Na, itt is így megy ez.
Sok elmebeteg pasi van, akik nem bírják elviselni a szakítást.
Én nem hittem volna össze a haverjaval. Tudod, madarat tollárol..
Fogalmam sincs. Persze minden kapcsolatnak két oldala van, de vannak azért elmebetegek (mindkét nem között, kinézettől függetlenül), úgyhogy akár igaz is lehet. Engem is hívogatott néha egy barátnőm férje, majd már volt férje, másnak adva ki magát (nyereményjáték, meg angolul, hogy eladó-e a ház :D), hogy hátha valami fiú veszi fel helyettem, akivel csalja és más néven van elmentve - gondolom, minden számot végighívott. Mégis lehúztak 5-8 évet, fogalmam sincs, minek.
Mondjuk annak a lelkivilágát sem értem, aki ilyen hosszú kamukkal szórakoztatná magát, én inkább a jót szoktam feltételezni, hacsak nem lóg ki nagyon a lóláb, és nagyrészt :) segítő szándékkal írok, ha meg mégis kamu, hát lelke rajta, ha ettől lesz jó napja vagy hiszi magát felsőbbrendűnek.
Szerintem eletszeru, miert ne hinnem el. Azt mellekesen jegyzem meg, hogy a noi szereplo megcsalta a baratjat a legjobb haverjaval.
"Amikor összejöttem vele, réges rég lezártnak tekintettem a vele való kapcsolatomat"
Itt a tekintettem szo ami megragadta a figyelmem. Nem biztos, hogy errol Pistuka is igy velekedett, meg az is lehet, hogy egyutt laktak akkor. Onfelmento sztori, ket mentalisan igencsak megtepazott ember bitang rossz kapcsolatarol.
" Azt mellekesen jegyzem meg, hogy a noi szereplo megcsalta a baratjat a legjobb haverjaval."
Pojnt, hogy NEM!
Akkor most szidjuk együtt a lányt, mert fúj, undorító nők, és sajnáljuk együtt a pasit, mert kit érdekel mit tett, de akkor sem tehet semmiről, mert pasiból van.
Ezt szeretnéd drága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!