Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a kötődési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a kötődési zavaros férfiak jönnek az életembe?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy változékonyak, csiki-csukit játszanak, alapvetően játszmáznak, nem kommunikálnak tisztán, azaz félre akarnak vezetni, ködösítenek, kedvük szerint eltünnek, gyávák, az intimitástól (ez alatt a biztonságos kötődést értem) félnek, rettegnek, menekülnek. Én ezt már sehogy sem értem. Teljesen az ellentétük vagyok. Egyetlen egyszer volt egy olyan biztonságosan kötődő férfi az életemben, amilyen én vagyok. A kapcsolatunknak azért lett vége, mert ő betegség miatt meghalt. Se előtte, se utána nem találkoztam rajta kívül biztonságosan kötődni tudó, nem menekülő férfival. Mi az oka annak, hogy konkrétan vonzom a kötődni nem tudó/nem akaró férfiakat?
2021. szept. 11. 20:45
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
53%

Ja persze, a trauma előtt nem választottál olyan pasikat, akikkel nem lehet normálisan kötődni, de utána zsinórban csak ilyenek jönnek, és te azt gondolod, hogy nincs köze a kettőnek egymáshoz? A tudat alatti dolgok pont azért tudat alattiak, mert nem vagy velük tisztában, tehát de, simán választhatsz nem megfelelő partnereket, akkor is ha tudatosan másra vágynál.

Az meg külön gyönyörű, hogy itt nyígsz arról, hogy "másokat a legkönnyebb hibáztatni", de szerinted mindenki más a nem normális, te bezzeg tökéletes vagy....

További sikeres párkeresést, kérdező.

2021. szept. 12. 12:31
 52/58 A kérdező kommentje:
51es utoljára! Hiába is erősködsz, pont hogy nem kellenek nekem a kötődésre képtelen férfiak! Látom sehogy sem akarod megerteni ha jó volna a tudatalattimnak akkor inkább örülnék nekik! Baromira nem értesz ezekhez de az észt az osztod. Tudom hogy kivel vagyok boldog és kivel nem! De te ebbe nyugodtan belemagyarázhatsz valótlanságokat de tartsd meg magadnak.
2021. szept. 12. 12:55
 53/58 anonim ***** válasza:
9%

Aha, te aztán tudod, azért írtál ki ide kérdést arról, hogy semmi sem jön össze. Tudod, kívülről olyan dolgok is látszódhatnak, amilyenek belső nézetből (ahol te vagy), nem feltétlenül, de legyen neked igazad, találd meg a megfelelő partnert és légy vele boldog.

(És nem tartom meg magamnak a véleményem, akkor sem, ha te nem értesz egyet vele, mert azért írtál erre az oldalra, hogy több szempontból is láthasd a problémát, hát leírtam az enyémet. Az már a te dolgod, hogy mit kezdesz vele, de elhallgattatni másokat, csak mert nem azt írják, amit olvasni szeretnél kisstílű dolog.)

2021. szept. 12. 13:03
 54/58 A kérdező kommentje:
Jó, okoskodj tovább. Az klassz hogy pl 100-ból egy ember aki nem kötődés zavaros, de ezt az arányt figyelembe se vedd. Legyen szép napod!
2021. szept. 12. 13:05
 55/58 anonim ***** válasza:
80%
Nem elhallhgattatni akart hanem tudja hogy ez a bevonzós szöveg egy humbug. Az élet nem ilyeen egyszerű. Ilyen esetekben pláne nem használhatunk egy sémát.
2021. szept. 12. 13:08
 56/58 anonim ***** válasza:
37%

"Nézd én azt tudom ha igaz volna hogy tudat alatt választom ezeket az embereket, akkor nem volna gondom hogy olyanok amilyenek."

Láthatóan fogalmad sincs a tudatalatti jelentéséről.

"Jézusom, kérdező nehogy magadra vedd a 2- es agyszüleményeid, dehogy a te hibád! Ahogy írta az egyik válaszoló"

Tehát, a kérdező soha, semmiről sem tehet. Több milliárd ember képes normális kapcsolatot kiépíteni és kötődő embereket találni, de a kérdező nem. Biztos a több milliárd emberrel van a gond, ugye?

"Nagyon okos lánya vagy a leírásod szerint, sok hasonló fiút ismerek."

Hozd már össze valakivel és mindenki nyer! :D Mi nem látjuk a nagyon nem okos értetlenkedését a kérdezőnek és ő is kapcsolatban lesz, meg a barátaid közül is valaki. Na?

"Nem vettem magamra, de ebből látszik, hogy mennyire működik a kettős mérce."

Kezd cringe lenni a sztori. Még a kettős mérce jelentését sem ismered?

"Hiába is erősködsz, pont hogy nem kellenek nekem a kötődésre képtelen férfiak!"

Ha kellenek, akkor miért nem egy olyat választasz? :O

"Bromira nem értesz ezekhez de az észt az osztod."

Örülünk, hogy te értesz hozzá. A kérdés már csak az, hogy akkor miért nem oldottad meg a problémád? Ja, hogy igazából mégsem értesz hozzá. És minden normális segítséget elutasítasz.

"Az klassz hogy pl 100-ból egy ember aki nem kötődés zavaros, de ezt az arányt figyelembe se vedd."

Muti már a statisztikát, amiből ez kijött! :D Az irodában velem dolgozó emberek 90%-a több éves kapcsolatban van. A volt egyetemi csoporttársaimnak is kb. 70-80%-a. Te meg benyögöd, hogy 100-ból 1 ember képes kötődni normálisan, mert gyökér srácokra indulsz csak rá és az értelmes férfiak rád sem néznek?

Ne haragudj: Te mégis mit tudsz nyújtani egy kapcsolatban?

2021. szept. 12. 13:23
 57/58 A kérdező kommentje:
56-os tudod mit? Legyen igazad (akkor is ha nincs) aztán kész!
2021. szept. 12. 13:37
 58/58 anonim ***** válasza:
26%
#57: Elmúltál már egyáltalán 18?
2021. szept. 12. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!