Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a kötődési zavaros férfiak jönnek az életembe?
Hát kérdező, nem lehet hogy igaza van annak, aki szerint te választod őket? Mármint, ha ez már sorozatosan előfordult (és tételezzük fel, jól mérted fel a helyzetet, tehát valóban kötődési problémákkal küzdő partnerekről van szó), akkor tényleg lehet benne valami, hogy valamiért az ilyen emberek keltik fel a figyelmed.
Írtad, hogy eddig egyetlen olyan párkapcsolatod volt, ahol igazán kialakult az intimitás, de az sajnos tragédiával végződött. (Fogadd részvétem érte.)
Lehetséges, hogy a trauma hatására tudat alatt te nem szeretnél senkit olyan közel engedni magadhoz, mint a korábbi párodat, mert tartasz tőle, hogy ha ennyire kötődnél valakihez, megint olyan fájdalmas véget érne, mint múltkor; így önvédelemből elkezdtél az olyanok felé fordulni, akikkel akkor sem lennél képes a korábbihoz hasonlóan szoros kapcsolatot kialakítani, ha az életed múlna rajta, mivel a választott partnereid nem alkalmasak rá.
Szerintem nem ártana kicsit jobban utánajárni, akár szakember segítségével, vagy segítő csoportokon keresztül, hogy milyen hatással voltak rád a történtek, és mi változott benned a korábbi énedhez képest azóta.
Normálisan megírtam hogy én tudok biztonságosan kötődni, sőt igénylem is ezt a másik féltől hogy ő is ilyen legyen. Erre azt kihozni az egészből hogy tudat alatt ezt meg azt...
Komolyan...
Jézusom, kérdező nehogy magadra vedd a 2- es agyszüleményeid, dehogy a te hibád! Ahogy írta az egyik válaszoló; egyre több a kötődésszavaros ember, hiányzik az igazi önbizalom, eleve a világ is megváltozott mára. Olyan embert kell találnod aki hasonlít rád, sokszor ez már kívülről látszik.
Nagyon okos lánya vagy a leírásod szerint, sok hasonló fiút ismerek.
Valahogy én is ettől szenvedek.
Minden szép és jó, aztán hanyagolás. Próbálok szívből jó, türelmes, megértő lenni... és minél empatikusabb vagyok, annál inkább visszaélnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!