Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek, zavaros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek, zavaros az egész?

Figyelt kérdés

Baratnommel jelenleg 1 eve vagyunk egyutt.

Napi szinten vitatkozunk, ritka az amikor 1-2napig nincs semmi aztan megint kezdodik az osszeveszesek stb.

De ennek ellenere is szeretem ot.

Viszont.. megismertem egy lanyt, eloszor ugy gondoltam h ez csak hirtelen fellangolas az egesz semmi tobb.. de mint kiderult tetszem neki, es ugy nez ki a dolog hogy o lenne velem.. mint parkapcsolatban.

Nem nagyon tudunk beszelgetni max a munka alatt neha keveset aztan ennyi, semmi tobb. Es messengeren csak mert szemelyesen azert nem megy mivel a jelenlegi baratnom is ugyanitt dolgozik velunk.

Furcsa lenne szamara h mi beszelgetunk szb, ugyanis feltekeny ra. (Alapban feltekeny tipus, mindekire az)

Tehat, nem tudom mitevo legyek, mert szeretem.. es soha nem voltam az a megcsalos tipus soha, de hosszutavon pl nem tudom vele elkepzelni szerintem, mig a masikkal igen. Meg a sok veszekedesek tonkre tesz.. csak a baj ott van, hogy szeretem... aranyos meg minden..

A masik lany meg egyszeruen erdekel, kivancsi vagyok ra, megszeretnem ismerni de talalkat soha nem tudjuk osszehozni mert folyton a jelenlegivel vagyok mindenhol. Vele lehet eltudnam kepzelni a jovot, de az is lehet h nem mukodne semmi sem.. de egyszeruen mindketten akarjuk meg latni rajtunk h megszeretnenk ismerni egymast..

nem tudom mitevo legyek, elhalasztom a lehetoseget akkor lehet h egy eletre megbannam h nem ismerhettem meg kozelebbrol, vagy ellenkezoleg.. nem tudom..

2020. szept. 23. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kezdjétek a konfliktusok forrását megoldani a barátnőddel (ha már szereted, akkor ezen kellene dolgozni, ez eddig eszedbe se jutott?) vagy pedig szakíts és ismerd meg a másik lányt (akivel el tudod képzelni magad hosszútábon, bár nem ismered és lehet ugyanazt csinálja majd mint most a barátnőd).

De a másik háta mögött e suskussolj, mert ennél undorítóbb dolog nincs a világon.

2020. szept. 23. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
NE suskusolj*
2020. szept. 23. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom, utolso mondatoddal egyetertek. Nekem sem esne jol.
2020. szept. 23. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
De hiaba szolok neki h valtozzon, mert nem szeretnek vitatkozni, utalom maga a vita szot is de nem hajlando felfogni.
2020. szept. 23. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Lehet nem csak neki kellene változnia, mert vitáknál mindkét ember hibás. :)
2020. szept. 23. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy eve vagytok egyutt es napi szinten veszekedtek. Mi lesz kesobb? A szeretet nem eleg ahhoz, hogy egy kapcsolat mukodjon.

Ha mar hosszabb ideje probaltok ezen valtoztatni es nincs semmi elorehaladas, akkor szerintem ertelmetlen egy ilyen parkapcsolatot fenntartani. De ezt ugyis neked kell tudni, mert te vagy benne.

2020. szept. 23. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Túl sok az energiája. Ha nem fárad el a mosogatásban, akkor vegyél még neki valami fitnesszcsoportba bérletet!
2020. szept. 24. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!