Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a kötődési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a kötődési zavaros férfiak jönnek az életembe?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy változékonyak, csiki-csukit játszanak, alapvetően játszmáznak, nem kommunikálnak tisztán, azaz félre akarnak vezetni, ködösítenek, kedvük szerint eltünnek, gyávák, az intimitástól (ez alatt a biztonságos kötődést értem) félnek, rettegnek, menekülnek. Én ezt már sehogy sem értem. Teljesen az ellentétük vagyok. Egyetlen egyszer volt egy olyan biztonságosan kötődő férfi az életemben, amilyen én vagyok. A kapcsolatunknak azért lett vége, mert ő betegség miatt meghalt. Se előtte, se utána nem találkoztam rajta kívül biztonságosan kötődni tudó, nem menekülő férfival. Mi az oka annak, hogy konkrétan vonzom a kötődni nem tudó/nem akaró férfiakat?
2021. szept. 11. 20:45
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor vázold mit kéne tennem hogy komoly kapcsolatom legyen anélkül hogy megkapnám túl igényes vagyok ,(pl minden napos kommunikáció) vagy hogy nekem semmi nem jó, és sorolhatnám.
2021. szept. 11. 21:58
 32/58 anonim ***** válasza:
42%

Kezdem úgy érezni, hogy kéne keresnem egy kötelet meg valamit, amire felakaszthatom magam...

Kezdésnek már kétszer leírtam, hogy aki nem foglalkozik veled, arra egyszerűen ne válaszolj. Ha ez megvan, akkor térjünk vissza a többire.

2021. szept. 11. 22:00
 33/58 A kérdező kommentje:
Megjegyzem aki meghalt akit nagyon szerettem, neki pl nem volt gond hogy minden nap keressen. Magátol tette. Halála napjan is velem beszélt utoljára. Az meg jóhogy elkeserítő hogy 1000-ből egy az ilyen. Most csak egy számot mondtam az arányok miatt.
2021. szept. 11. 22:01
 34/58 anonim ***** válasza:
46%
Pont ugyanannyi pasi ilyen, mint nő. A különbség annyi, hogyha egy pasi ilyen és nem nyújt mellé 1000 dolgot (pl. jó külső), akkor alig érdekel valakit.
2021. szept. 11. 22:03
 35/58 A kérdező kommentje:
32-es jó. Tehát miért csak az ilyen kötődésre képtelenek jönnek illetve jönnének az életembe, amikor tudják jól hogy az ellentétük vagyok.
 36/58 anonim ***** válasza:
46%

Ha leveszik, hogy nem vagy a legélesebb kés a fiókban, akkor felhatalmazva érzik magukat, hogy ne keressenek:)

Aki játszmázást kiállt, az nem biztos, hogy tudja mi a Langerhans sziget:)

37/58 A kérdező kommentje:
34-es tehát a gondommal nem vagyok egyedül. Kicsit úgy mondod a dolgokat mintha az volna a hibás aki képes kötődni, ami bizalommal is jár.
2021. szept. 11. 22:04
 38/58 A kérdező kommentje:
36-os. Te úgy gondolod hogy a kommunikációm alapján egy buta, érettlen ember vagyok? Mert kb személyeskedtél. Ez pedig téged minősít.
2021. szept. 11. 22:05
 39/58 anonim ***** válasza:
70%

"Tehát miért csak az ilyen kötődésre képtelenek jönnek illetve jönnének az életembe, amikor tudják jól hogy az ellentétük vagyok."

Meg sem merem számolni, hányszor lett leírva neked, hogy nem csak ilyenek jönnek veled szembe, hanem azt választod.

Mondjuk itt vagyok én. Nincsenek kötődési problémáim, viszont a világból kifutnék, hogy mennyire nehéz a felfogásod.

"Kicsit úgy mondod a dolgokat mintha az volna a hibás aki képes kötődni, ami bizalommal is jár."

Erre is lett reagálva párszor, szóval olvasd már vissza.

"Te úgy gondolod hogy a kommunikációm alapján egy buta, érettlen ember vagyok? Mert kb személyeskedtél. Ez pedig téged minősít."

Az a válaszoló teljesen jogosan érezheti így, mert ezt mutatod. Ez nem őt minősíti. Őt maximum annyiban minősíti, hogy neki jó a felfogása.

2021. szept. 11. 22:22
 40/58 A kérdező kommentje:
39-es továbbra is azt mondom, túl könnyűnek látod ezt a gondot. A hozzászólásaidat köszönöm.
2021. szept. 11. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!