Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a kötődési zavaros férfiak jönnek az életembe?
"Viszont ha már ennyi időt szántál a kérdésemre, amit köszönök, akkor mond meg nekem légyszives, hogy igenis a nagy többségnek miért esik nehezére minden nap minimum pár mondat/perc erejéig keresni a másikat?"
2 dolog miatt:
1, Úgyis ott vagy így is, nem? Te magad írtad le, hogy 3 hónapon át ott vagy, amikor teljes mértékben tojnak rád. Akkor meg, minek nyújtsanak többet?
2, Ha csak ilyen pasikat választasz, mint ahogy leírtad, akkor értelemszerűen nem nyújtasz semmi pluszt, ami miatt megérné teperni miattad.
"Miért jön elő a játszna akkor, amikor éppen a stabilizálódási fázis jönne?"
Semmiféle stabilizálódásról nincs szó. Szimplán alibiznek veled. Szerinted, egy stabil ismerkedés az, amikor eltűnik a másik?
"Ezt te miből, mennyi idő után és hogyan szűrnéd le?"
Leírtam: Ha valaki eltűnik, nem keresem. Ha valaki nem érdeklődik, én sem érdeklődöm iránta.
Pont pár napja volt egy hasonló. Az illető nővel kb. egy hete ismerkedtem. Nem írt egy napig, de láttam, hogy másokkal beszélgetett. Írt egy nap után, én meg rákérdeztem, hogy mi a helyzet, miért nem keresett? Próbált jópofizni és terelni, én meg egyszerűen nem is válaszoltam rá. Azóta is írogat naponta párszor, elolvasom, de nem írok vissza semmit.
Szerintem nem tartanak alkalmasnak komoly kapcsolatra, de elég jól nézel ki ahhoz, hogy megérje veled kavarni.
Nem hiszem, hogy játszmáznak, csak szeretnének lefeküdni veled, anélkül, hogy komolyabb kapcsolatba kelljen veled menni. Így ránézésre lehet az a baj, hogy te akarod megmondani, hogy mi legyen, erre pedig nem tartanak igényt, illetve lehet, hogy ugyanazt mondod nekik is, mint itt, hogy te biztonságos kötődést akarsz, ők meg ugye, szexelni. Ez alapvetően eltérő érdeket jelent, emiatt kénytelenek úgy tenni, mintha érdekelnéd őket.
Komoly kapcsolatot nem könnyű találni. Érdemes váratni kicsit a jelentkezőket. Aki egy hónap után is érdeklődést mutat, azzal akár lehet valami. A komolytalanok lelépnek a legkisebb nehézség miatt.
"Honnét vetted hogy 3 hónapon keresztül tojnak rám?"
Te magad írtad le, hogy 3 hónap után is ott vagy, amikor tojnak rád.
"Azt hiszem te nem igazán érted azt, hogy mi a kőtődésre képtelenség. Az, amikor a másik fél egyszer kötődést mutat x ideig, aztán meggondolja magát, majd megint kötődést mutat."
Pont ez az: Ez nem kötődés, ez beetetés. Te ilyen emberekre szánod az időd.
(Hozzáteszem: Érdemes lenne a környezetedben leülni pár férfival és megkérdezni őket, hogy erről mi a véleményük. Meg arról, hogy mi történik, ha egyből kötődnek egy nőhöz.)
"Az eltűnés: ha szóvá teszem hogy jól esne ha minden nap minimum pár mondat volna akkor is ha sok a munka, akkor nem vagyok megertő a másikkal hogy ő fáradt stb."
Jajj, de cuki vagy, hogy szóváteszed... Majd ugyanúgy lógsz rajtuk! :D Te pont az a kategória vagy, aki elszidja a munkahelyét, hogy kevés a fizu, de az égvilágon semmit sem tennél, hogy jobbat keress. Egyszerűen csak panaszkodsz.
"Lehet csűrni csavarni de a kötődésre képtelenek hatalmas manipulatorok és játszmázók."
Óóóó, istenem! Te tényleg képtelen vagy vállalni bármiért is a felelősséget. Egyáltalán nem jó manipulátorok az ilyen emberek. Napokra eltűnnek, napokig nem törődnek veled és szerinted jó manipulátorok? Ne viccelj már...
Tényleg ennyire nehéz beengedned, hogy te csinálsz valamit rosszul?
"Abban teljesen igazad van, hogy komoly és mély (ez az intimitás) kapcsolatra nehéz társat találni."
Ez így van, de te ezt nem is keresed. Hangoztatod, hogy erre vágysz, de a tetteiddel semmit sem csinálsz ezért. Itt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!