Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a kötődési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a kötődési zavaros férfiak jönnek az életembe?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy változékonyak, csiki-csukit játszanak, alapvetően játszmáznak, nem kommunikálnak tisztán, azaz félre akarnak vezetni, ködösítenek, kedvük szerint eltünnek, gyávák, az intimitástól (ez alatt a biztonságos kötődést értem) félnek, rettegnek, menekülnek. Én ezt már sehogy sem értem. Teljesen az ellentétük vagyok. Egyetlen egyszer volt egy olyan biztonságosan kötődő férfi az életemben, amilyen én vagyok. A kapcsolatunknak azért lett vége, mert ő betegség miatt meghalt. Se előtte, se utána nem találkoztam rajta kívül biztonságosan kötődni tudó, nem menekülő férfival. Mi az oka annak, hogy konkrétan vonzom a kötődni nem tudó/nem akaró férfiakat?
2021. szept. 11. 20:45
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
2%
Csak ismételni lehet: aki ilyen kérdést itt tesz fel, az nem teljesen komplett. Ez lehet a baj. Nem komplett a nem kompletthez.
2021. szept. 11. 21:26
 22/58 A kérdező kommentje:
Mondanám hogy ez egy értelmes válasz volt, de az nem volna igaz.
2021. szept. 11. 21:28
 23/58 anonim ***** válasza:
4%
Szerinted ki az, aki meg tudja mondani egy 3 mondatos kérdésből, hogy miért érzed úgy, hogy kötődészavaros férfiak vannak veled kapcsolatban? Én meg tudnám mondani, ha 1 hónapot együtt töltenénk, de az se érne semmit, mert megmondani a tutit és változtatni rajta az nem egy-két hónap.
2021. szept. 11. 21:31
 24/58 A kérdező kommentje:
Nem úgy érzem, hanem a viselkedésükből ez nyilvánvaló volt!
2021. szept. 11. 21:33
 25/58 anonim ***** válasza:
69%

"Viszont ha már ennyi időt szántál a kérdésemre, amit köszönök, akkor mond meg nekem légyszives, hogy igenis a nagy többségnek miért esik nehezére minden nap minimum pár mondat/perc erejéig keresni a másikat?"

2 dolog miatt:

1, Úgyis ott vagy így is, nem? Te magad írtad le, hogy 3 hónapon át ott vagy, amikor teljes mértékben tojnak rád. Akkor meg, minek nyújtsanak többet?

2, Ha csak ilyen pasikat választasz, mint ahogy leírtad, akkor értelemszerűen nem nyújtasz semmi pluszt, ami miatt megérné teperni miattad.

"Miért jön elő a játszna akkor, amikor éppen a stabilizálódási fázis jönne?"

Semmiféle stabilizálódásról nincs szó. Szimplán alibiznek veled. Szerinted, egy stabil ismerkedés az, amikor eltűnik a másik?

"Ezt te miből, mennyi idő után és hogyan szűrnéd le?"

Leírtam: Ha valaki eltűnik, nem keresem. Ha valaki nem érdeklődik, én sem érdeklődöm iránta.

Pont pár napja volt egy hasonló. Az illető nővel kb. egy hete ismerkedtem. Nem írt egy napig, de láttam, hogy másokkal beszélgetett. Írt egy nap után, én meg rákérdeztem, hogy mi a helyzet, miért nem keresett? Próbált jópofizni és terelni, én meg egyszerűen nem is válaszoltam rá. Azóta is írogat naponta párszor, elolvasom, de nem írok vissza semmit.

2021. szept. 11. 21:42
 26/58 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tartanak alkalmasnak komoly kapcsolatra, de elég jól nézel ki ahhoz, hogy megérje veled kavarni.

Nem hiszem, hogy játszmáznak, csak szeretnének lefeküdni veled, anélkül, hogy komolyabb kapcsolatba kelljen veled menni. Így ránézésre lehet az a baj, hogy te akarod megmondani, hogy mi legyen, erre pedig nem tartanak igényt, illetve lehet, hogy ugyanazt mondod nekik is, mint itt, hogy te biztonságos kötődést akarsz, ők meg ugye, szexelni. Ez alapvetően eltérő érdeket jelent, emiatt kénytelenek úgy tenni, mintha érdekelnéd őket.

Komoly kapcsolatot nem könnyű találni. Érdemes váratni kicsit a jelentkezőket. Aki egy hónap után is érdeklődést mutat, azzal akár lehet valami. A komolytalanok lelépnek a legkisebb nehézség miatt.

2021. szept. 11. 21:43
 27/58 A kérdező kommentje:
25-ös ismét köszönöm a reagálást, reagálnék én is. Honnét vetted hogy 3 hónapon keresztül tojnak rám? Azt hiszem te nem igazán érted azt, hogy mi a kőtődésre képtelenség. Az, amikor a másik fél egyszer kötődést mutat x ideig, aztán meggondolja magát, majd megint kötődést mutat. Az eltűnés: ha szóvá teszem hogy jól esne ha minden nap minimum pár mondat volna akkor is ha sok a munka, akkor nem vagyok megertő a másikkal hogy ő fáradt stb. Lehet csűrni csavarni de a kötődésre képtelenek hatalmas manipulatorok és játszmázók. Abban teljesen igazad van, hogy komoly és mély (ez az intimitás) kapcsolatra nehéz társat találni.
2021. szept. 11. 21:48
 28/58 A kérdező kommentje:
Ezt elfeledtem: pont hogy ők nem alkalmasak a komoly kapcsolatra. Nem én vagyok az aki játszmázom stb. De ahogy mondtam nagyon nagyon sokuknak már az elvárásnak számít hogy beszéljünk minden nap valamennyit. Akár minimálisat is.
2021. szept. 11. 21:50
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem keres nem biztos, hogy a kötődéssel van összefüggésben.
2021. szept. 11. 21:54
 30/58 anonim ***** válasza:
54%

"Honnét vetted hogy 3 hónapon keresztül tojnak rám?"

Te magad írtad le, hogy 3 hónap után is ott vagy, amikor tojnak rád.

"Azt hiszem te nem igazán érted azt, hogy mi a kőtődésre képtelenség. Az, amikor a másik fél egyszer kötődést mutat x ideig, aztán meggondolja magát, majd megint kötődést mutat."

Pont ez az: Ez nem kötődés, ez beetetés. Te ilyen emberekre szánod az időd.

(Hozzáteszem: Érdemes lenne a környezetedben leülni pár férfival és megkérdezni őket, hogy erről mi a véleményük. Meg arról, hogy mi történik, ha egyből kötődnek egy nőhöz.)

"Az eltűnés: ha szóvá teszem hogy jól esne ha minden nap minimum pár mondat volna akkor is ha sok a munka, akkor nem vagyok megertő a másikkal hogy ő fáradt stb."

Jajj, de cuki vagy, hogy szóváteszed... Majd ugyanúgy lógsz rajtuk! :D Te pont az a kategória vagy, aki elszidja a munkahelyét, hogy kevés a fizu, de az égvilágon semmit sem tennél, hogy jobbat keress. Egyszerűen csak panaszkodsz.

"Lehet csűrni csavarni de a kötődésre képtelenek hatalmas manipulatorok és játszmázók."

Óóóó, istenem! Te tényleg képtelen vagy vállalni bármiért is a felelősséget. Egyáltalán nem jó manipulátorok az ilyen emberek. Napokra eltűnnek, napokig nem törődnek veled és szerinted jó manipulátorok? Ne viccelj már...

Tényleg ennyire nehéz beengedned, hogy te csinálsz valamit rosszul?

"Abban teljesen igazad van, hogy komoly és mély (ez az intimitás) kapcsolatra nehéz társat találni."

Ez így van, de te ezt nem is keresed. Hangoztatod, hogy erre vágysz, de a tetteiddel semmit sem csinálsz ezért. Itt a probléma.

2021. szept. 11. 21:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!