Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a kötődési zavaros férfiak jönnek az életembe?
Kedves Kérdező, fogadd együttérzésemet a túl korán elhunyt párod miatt.
Magas IQ-ra vall, hogy:
1. észrevetted a mintázatod a jelentkezők sorában,
2. szabatosan és pontosan írtad le a kérők halmazát alkotó férfiak tulajdonságait,
3. megpróbálod a saját tudatallati motívációid felfedni.
Javaslom Orvos-Tóth Noémi: Örökölt sors c. könyvének elolvasását.
#11: Értelemszerűen ha házasság lett, nem idén ismerkedtek meg. Ez tök logikus. De miért változott volna az elmúlt 1-2 évben a helyzet? Én is férfi vagyok, simán elköteleződök az mellett, aki értelmes. Egy csomó hasonló haverom van.
Egyszer majd csinálj esetleg te egy férfi profilt és ott nézd meg, hogy milyen a felhozatal: Mondjuk te, aki képtelen vállalni a felelősséget a kötődés.
#12: A többség pont arra vágyik, amit leírtál.
Ha több millió ember képes összehozni egy kapcsolatot, de te valamiért csak más jellegű embereket találsz, akkor szerinted ki lesz a hibás a TE döntéseidért? Mindenki más a hibás, te meg folyamatosan jól választasz szerinted?
Miért nem vállalom én a felelősséget?!
Egyik kollégám profilján szoktam nézni a női felhozatalt. Az is siralmas, aláírom. Tucat nők vannak fent. Én elhiszem, hogy férfiként sem egyszerű.
És volt már hosszabb kapcsolatom, majd'8 éves. Tehát nem azt mondom, hogy lehetetlen normális embert találni. De neten elég nehéz, van ott boldog-boldogtalan. Ennyi, ez a tapasztalatom és az alapján levont véleményem.
Ha belegondolsz, akkor ez a társadalom alapból egy kötődési zavaros embereket százait termelte ki a '90-es évek óta:
ez az egyik hatása.
#15: Azért nem vállalod a felelősséget, mert azt írtad, hogy "Egyik sem akar elköteleződni.". Ez egyszerűen nem igaz. Ez pont az a szint, amikor az incelek tolják, hogy minden nő a pénzre megy. Azzal gondolom nem értesz egyet, akkor ezzel az egyoldalú szöveget miért hangoztatod?
Ha ilyeneket választasz, a te felelősséged. Eleve valószínűleg be sem húzol egy csomó férfit a tinderen vagy máshol, aki nem hozza már első látásra, amit kell. Ha egy férfi megkaphat 100 nőt, akkor pedig miért kötődne pont hozzád? Ha ilyen férfiakat választasz, ne másra mutogass és ne az ő jellemük alapján általánosíts a többi férfival szemben.
#16: Kit hibáztatok és hol? Mindenkit a saját döntései miatt hibáztatok. Volt rossz kimenetelű ismerkedésem és rossz kimenetelű kapcsolatom is. Mutogassak ezért egyoldalúan csak a másik félre, mint egy kisgyerek? Bocs, nem. Az ÉN döntésem volt, hogy milyen emberekre szántam időt. Felnőttnek lenni nem csak azt jelenti, hogy elmúlt 18 éves, hanem azt is, hogy nem mindig másokra mutogat az ember.
Egyébként lássatok csodát, a 17-es hozzászólásban elő is jött az illető felelőssége... Bár gondolom, titeket ez már nem is érdekel, csak a másra mutogatás.
- Ha valaki 3 hónap után akar téged, akkor érdeklődni fog. Ha te 3 hónapig olyanokon lógsz, akik tojnak rád, akkor mit vársz? Te szánsz rájuk 3 hónapot, amikor már 1 hónap után is látszik, hogy nem változnak vagy csak szexre hajtanak. Valamiért én pár nap után is offoltam, aki nem volt elég közlékeny és hirtelen nem volt ilyen gondom...
- Ha valaki egy napig nem válaszol és normális magyarázatot sem ad rá, akkor azt nem keressük. Látod, a TE DÖNTÉSED, hogy ilyen emberekre pazarlod az időd. És ti komolyan azt próbáljátok bemagyarázni, hogy ez nem a kérdező felelőssége?
- Aztán még le is írja, hogy az oda-vissza játékot is bevállalja. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!