Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a céljaid? Párkapcsolat, házasság, gyerek? Sikerült már elérni valamelyiket?
Az említettek közül csak a párkapcsolat, a többi nem kell. Tanulni és karriert csinàlni szeretnékviszont
36 N
Egy jó párkapcsolatot akartam, ehelyett lett pár jó kapcsolatom😜
Házasságot sose akartam, nem akarok. Ez úgy néz ki, be is jön. Gyereket viszont nagyon. Az úgy néz ki, nem jön be😟
Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy én megtaláltam az igazit, de attól tartok, ő nem talált meg engem😟
39/N
Mesebeli erdei tanya pest megyeben már van..kocsi 20éve van..kb a 30.
Szerelmi eletem nulla...nagy csalodas utan 5eve nem is ismerkedem... 38ffi
Eddig csak a gyerek van meg😄
Meg hat el voltam jegyezve 2 evig de annak veget vetettem😂🤷🏽♀️
21/L
Az említettek közül párkapcsolat megvan , házasság hamarosan, gyerek 80%-ban nem kell. De ha mégis, akkor majd 35 körül. Saját lakás+ kocsi ha minden jól megy pár hónapon belül. Néhány év múlva lehet nagyobbra cserélni.
24/N
Volt munkám elveszítettem, szeretnék dolgozni végre újra s nem olyant ahol évek múlva megint válthatok.
Volt párom, elhagyott, nemtudom akarok e bárkit már rajta kívül aki esélytelen.
Saját ház nincs, nem is lehet szülő gondozása miatt.
Nehéz célok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!