Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a céljaid? Párkapcsolat, házasság, gyerek? Sikerült már elérni valamelyiket?
Egyik sem volt célom, mégis mind összejött.
40/N
Sajàt lakàs,jó munkahely, sajàt tehetségek kiteljesítése.
Utóbbi folyamatban, elöbbiek megvannak.
Saját lakás, kocsi, vőlegény.
34n
Jelenlegi célom, a házasságomat vissza javítani az igen ingadozó állapotáról, és közösen megöregedni.
45/N
Ezek közül egyik se célom, de kapcsolatban vagyok. Tartós, jó kapcsolat, együttéléssel.
Házasodni nem akarok.
Gyereket se, soha.
27n
Karrier, házasság, családi ház, gyerek, élmények.
A családi ház hiányzik és az élmények meg karrier is folyamatos cél. Egész jól állunk, már most visszanézve úgy érzem volt az életemben tartalom, pedig fiatal vagyok.
Saját vállakozás, kertes ház, közben egy barátnő akivel ha minden jól megy később család is.
Na, eddig ott tartok, hogy dolgozok, de nem saját vállakozásban. 😅
25F
A szakmám volt az első célom, összejött, boldoggá tesz a mai napig. Párkapcsolat, házasság, gyerek is célom volt, összejött, a házasság tönkrement közvetlen a gyerekvállalás után, soha életemben nem voltam olyan boldogtalan, mint a szülést követő években. Mostanában leginkább a túlélés a célom, és hogy egészséges, boldog gyereket tudjak nevelni a körülmények ellenére is.
40n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!