Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a céljaid? Párkapcsolat, házasság, gyerek? Sikerült már elérni valamelyiket?
Ház, boldog kapcsolat, ne legyen pénzügyi gondom soha.
Gyerek nem kell.
A kapcsolatomnak 7 hónapja vége most áruljuk a közös házat amin van még hitel is, úgy tűnik, pár hónapot haza kell majd költöznöm.
35 f
Házasság, gyerek, volt eddig a célom.. sikerült elérnem 😅
Saját lakás a jelenlegi célom ami félig-meddig siker, jogosítvány szintúgy..
mostmár a karrier/tanulásra tudok összpontosítani.
Saját kocsi még nincs, nem tudtam választani 🤷🏻♀️
Illetve az új párommal szeretnék egy közös célt/világutazást csinálni..
20/L
A házasság, gyerek cél is volt és össze is jött. Na jó, a több gyerek még cél, meg a nagyobb ház meg ilyesmi, de ha abból semmi sem valósul meg, akkor is elégedett leszek már az életem ezen oldalával.
Most célom, hogy megtaláljam az új céljaimat :D Fiatal vagyok ahhoz, hogy már elégedetten hátradőljek és ne legyen több elérendő cél az életemben. Meg kéne találnom a hivatásomat (munkám az van, jól is fizet, de nem lelem benne örömem, és még ha karrierem is lenne belőle, nem igazán teljesítene ki), esetleg valamit, ami a hobbimmal kapcsolatos, de igazából fogalmam sincs. Remélem egyszer megszáll az ihlet, mert most itt állok 28 évesen, és lövésem sincs a hogyan továbbról. Mármint azon túl persze, hogy jó a házasságom és szeretnénk még legalább egy, de lehet, hogy még két babát.
Nincsen célom, csak várom hogy teljen az idő...
32F
Házasság, saját otthon, gyerek.
Eddig az első kettőt már sikerült elérnem.
Önmegvalósítása: kiváló úton haladok vele. Megtaláltam általa hivatásomat is. Ezáltal jobban ki is tudok teljesedni. A jó az, hogy meg is tudok élni belőle :) Így apránként de folyamatosan tudok előre haladni a további materiális céljaimhoz: ház, autó (bár ez most sem jelentene gondot), stb.
Társra vágyom - de az értékeim alapján nehezen megy - hűség, udvariasság, társiasság.... nem pedig a másoknak való megfelelés és az egózás. Ha megtalálnám a társamat örömmel vállalnék egy gyereket. Így az apai és a férfi oldalamat is kitudnám teljesíteni.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!