Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Schorbert-botrány kapcsán kérdezném a tapasztaltabb nőket, férfiakat: tönkreteheti a házasságot, ha valamelyik fél tartósan elhízik? Igaza van Norbinak szerintetek?
jézusom meddig beszéltek még erről a sz**arról? nem unjátok még?
nem egyformák az emberek...
azért mert egy celeb ezt mondta....úúúúúú váóóó aztakúúúrvaaa
Abban van igaza, hogy, sok nő a szülést követő 18 évben semmit nem ad magára és csak anya és a női szerep és a férfi kiszorul az életéből.
Abban nincs igaza, hogy egy kapcsolat nem csak attól kapcsolat, hogy van benne egy szép csinos nő meg egy vonzó férfi. Akart valamit röffenteni a Norbi, ez sikerült neki.
Állítsatok neki szobrot.
Fogadni mernék, hogy aki ezeket a kérdéseket kiírogatja valójában elhízott férfi.
Én ugyan nő vagyok, de én abszolút egyetértek vele, viszont nem csak a nő hizhat el, hanem a férfi is...
Nekem sosem tetszettek a kövér férfiak, undorodom a sörhastol, és akármennyire jó valakinek a személyisége, biztos vagyok benne, hogy nem tudnám annyira kívánni közel sem. Gondolom, ez fordítva is így működik.
Szerintem ezt azért veszik sokan magukra, mert pontosan tudják, hogy elhanyagoljak magukat...
Ez csak azokon kérhető számon akiknek lenne pénze is rá.
79% Végig nézted a videót?
Egy löttyedt testű balf..sz ekézi az anyákat minősíthetetlen hangnemben. De úgy látszik sok nőnek tényleg ez jön be itthon. Pedig ott van normális Béres Alexandra. Ja, de ő nem alázza fekete-fehéren a nőket. Ez kell sok magyar nőnek úgy látszik.
6-os igazad van mi férfiak SEM hízhatunk el és nem hagyhatjuk el magunkat.
7-es KIFOGÁS,kólára,sörre cigire mindig van pénz de saját magunkra persze nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!