Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék az előváladékkal? Tapasztaltabb férfiak tudnának segíteni?
Sziasztok.
19 éves srác vagyok. Lett egy barátnőm, és az a probléma hogy ha sétálunk a parkban és csókolózunk, discoba táncolunk, akkor én megkívánom őt és elkezd folyni az előváladék a péniszemből. És az a helyzet, hogy ha csak szimplán csókolózunk már attól is áll a péniszem, felfele kicsit oldalra,nem mintha másfele tudna nadrágba..:D És akkor nem tud "ki csöpögni" az előváladék úgy ahogy kellene hanem csak akkor mikor "megigazítom" a péniszem, de viszont akkor nagyon sok egyszerre,nem csak cseppekben. Majdnem annyi hogy átlátszik a nadrágon,sőt már volt is egyszer olyan...
Nem tudom, hogy mit lehetne ezzel kezdeni mert ez így nem jó... Arra rájöttem, hogy a maszturbálásnak ehhez semmi köze nincs.Nem tudom, hogy erre van-e gyógyszer vagy esetleg tudtok-e ti bármilyen praktikát.
Ami mondjuk érdekes hogy eddig nem volt ilyen problémám, bár igaz hogy az eddigi barátnőimet nem szerettem.
Előre is köszönöm a válaszokat!!:D
#1 és ha nem is boxert használ?
Nem értem miért evidens ez ma sokaknak!
Én pl ki nem állhatom a boxert.
-.-
És vegyél fel egy hosszabb pólót ami takarja felső combig a nadrágod.
:D
Ja és lazíts. Legyen nálad mindig zsepi vagy papírtörlő, tisztasági betét. És ha olyan helyen vagy menj mosdóba tedd tisztába magad. :D
Érdekes. Nem durransz bele effektíve a gatyádba, biztos hogy előváladék?
Egy papirzsepit tegyél bele esetleg az alsógatyádba ha tudod hogy a barátnőddel leszel. Sötét farmert viselj, azon tuti nem üt át.
Tök mindegy sorolhattam volna a lehetséges alsónemű fajtákat. De javítom: fecske, vagy boxer és egyébb társai mert vannak már poénos alsónadrágok férfiaknak. Szóval nem hinném, hogy az alsónemű fajtája befolyásoló lenne.
Lényeg, hogy ha olyan helyen van így megakadályozhatja a kellemetlen szituációt, pláne utcán sétálva csók után nedves átázott nadrággal. Azt nem írtam, hogy használjon baba pelust. :D
Nyugi, lazulj. Ahogy aktív nemi életet fogsz élni már nem lesz ezzel gondod. Ne
parázz rá a dologra.
A barátnőd nyalja le :D vagy használj férfipelenkát.
Ha hozzászoksz a csajhoz, majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!