Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 éves férfiak ti egy szűz vagy egy inkább tapasztaltabb lánnyal ismerkednétek jobban?
Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 18:13
1/13 anonim válasza:
Önmagában mindegy. De a tapasztalt alatt ne az legyen, hogy két focicsapat már átment rajt.
2/13 anonim válasza:
Szemelyisegileg legyen tiszta:)
Hat tapasztalatlanabb fele hajlok hogy azert na ne legyen belo baj hogy balfaasz vagyok :/
Tul tapasztalt se jo mert annak mar szelel a lyuka meg olyan mint egy szekelykapu
5/13 anonim válasza:
Nem döntő szempont. Nincs két teljesen egyforma nő, szóval valamilyen más szempont szerint döntenék.
6/13 anonim válasza:
Én is szűz vagyok, ezért mindenképp egy tapasztalatlan lány illene hozzám. 23/f
7/13 anonim válasza:
Szűz lánnyal csak az önbizalomhiányos nyomorékok akarnak ismerkedni.
A normális férfiaknak tök mindegy, mindkét helyzetben tudnak megfelelően viselkedni az ágyban.
8/13 anonim válasza:
szűz.
Elég volt már a rossz beidegződésekből.
9/13 anonim válasza:
Kedves #7-es attól mert valakinél előny az ha a kiszemeltje szűz még nem lesz nyomorék. A kérdés csak ezen szempontot részesíti előnyben, viszont nem helytálló csak e szerint megítélni a másikat. További szép estét!
10/13 anonim válasza:
" Én is szűz vagyok, ezért mindenképp egy tapasztalatlan lány illene hozzám. 23/f"
Szerintem nem jó, egy profi csaj jobban tudja kezelni a dolgot, és neked is segíthet, ugyanez egy szűz lánynál. Egy tapasztalatlan srác azt sem tudja h rakja be, ha a másik fél tapasztalt az sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!